Antena 3 CNN Actualitate Idilă interzisă! Poliţist arestat pentru că avea o relaţie sexuală cu o minoră de 13 ani

Idilă interzisă! Poliţist arestat pentru că avea o relaţie sexuală cu o minoră de 13 ani

Idilă interzisă! Poliţist arestat pentru că avea o relaţie sexuală cu o minoră de 13 ani
04 Sep 2015   •   08:21

Caz revoltător în judeţul Dâmboviţa. Un poliţist de la ordine publică din Răcari a fost arestat preventiv pentru că a întreţinut relaţii sexuale cu o fată de 13 ani.

Relaţia dintre ei dura de mai multe luni. Mama copilei a aflat că fetiţa lipseşte de la şcoală, a început să-i pună întrebări şi a aflat totul.

Femeia a scos certificat medico-legal şi a depus plângere la poliţie. Oamenii legii l-au dus după gratii pe colegul lor.

Poliţistul lucra de mai mulţi ani ca agent la serviciul de Ordine Publică din oraşul dâmboviţean Răcari. Nimeni nu bănuia că un bărbat de 37 de ani, om al legii, căsătorit şi cu doi copii, ar putea avea o relaţie cu copila de 13 ani.

Cea care şi-a dat seama ce se întâmplă a fost mama minorei, care a aflat că aceasta nu se duce la şcoală şi a început să-i pună întrebări.

După ce fata a recunoscut că avea de mai multă vreme o relaţie cu poliţistul, mama ei a descoperit şi conversaţii cu conotaţie sexuală dintre cei doi.

Chiar dacă femeia a depus imediat plângere la poliţie, colegii agentului au reuşit abia după 8 luni să probeze faptele şi l-au arestat preventiv. Vecinii au fost şocaţi să afle ce om se ascundea sub uniforma de agent.

Agentul este acuzat de întreţinere de relaţii sexuale cu minori şi riscă între 2 şi 10 ani de închisoare. In plus, el nu va mai avea voie să îmbrace uniforma de poliţist niciodată.

×
Subiecte în articol: politist relatie viol
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close