Antena 3 CNN Actualitate Ilie Năstase explică de ce a aruncat cu cafea în afișul cu fostul președinte: „S-a nimerit să fie Băsescu; putea să fie Cioloș sau Ponta sau Dragnea sau Tăriceanu”

Ilie Năstase explică de ce a aruncat cu cafea în afișul cu fostul președinte: „S-a nimerit să fie Băsescu; putea să fie Cioloș sau Ponta sau Dragnea sau Tăriceanu”

Ilie Năstase explică de ce a aruncat cu cafea în afișul cu fostul președinte: „S-a nimerit să fie Băsescu; putea să fie Cioloș sau Ponta sau Dragnea sau Tăriceanu”
Sursa foto: foto: Agerpres
24 Apr 2019   •   11:06

Un clip video cu Ilie Năstase, care arunca cu cafea într-un afiș cu chipul lui Traian Băsescu, a creat un adevărat scandal pe internet. 

Fostul tenismen și, totodată, candidat la alegerile europarlamentare și-a explicat gestul. 

„Mă bucur că am oameni care m-au jignit în presa și pe Facebook pentru cortul Băsescu, precum și oameni care au fost ceva mai indulgenți ( ca sa nu spun că au apreciat ). Povestea corturilor electorale e simplă – hai să fim cu toții sinceri – mă refer la politicieni : câte semnături ați strâns în corturi? De ce erau majoritatea închise? Mascau cumva publicitatea electorală în cele mai bune zone pentru panotajul publicitar?

Dacă erau pentru strâns semnături, de ce nu s-au demontat după ce ați depus listele la BEC? De ce stau pe trotuare, ca oamenii să fie obligați să iasă în carosabil, că nu mai e loc pentru trafic pietonal? S-a nimerit să fie Băsescu; putea să fie Ciolos, sau Ponta, sau Dragnea, sau Tăriceanu, sau oricine…

Apropo, când mergeti în țările din UE ( și probabil ați fost de multe ori și ați nimerit și campanii electorale ) câte corturi ați văzut? Vă mulțumesc pentru toate comentariile. De la fiecare dintre voi am învățat ceva”, a spus Ilie Năstase pe Facebook. 

Citiți și Reacția lui Traian Băsescu, după ce Ilie Năstase a aruncat cu cafea peste afișul cu chipul său: „Dumnezeu cu el! ce a fost și ce a ajuns, săracul”

×
Subiecte în articol: cafea presedinte
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close