Antena 3 CNN Actualitate Impact violent între un autoturism și un autobuz

Impact violent între un autoturism și un autobuz

Impact violent între un autoturism și un autobuz
13 Feb 2016   •   18:02

Un bărbat în vârstă de 55 de ani aflat la volanul unui autoturism Dacia Logan a fost sâmbătă foarte aproape de a provoca o tragedie cu urmări foarte grave, după ce a pierdut controlul asupra volanului şi a lovit un autobuz, informează inspector Lorena Pârvulescu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, potrivit Agerpres.

'Din primele cercetări efectuate la faţa locului de către lucrătorii din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Arad, vinovat de producerea accidentului este un bărbat în vârstă de 55 de ani care conducea un autoturism Dacia Logan, pe strada Steagului, mergând spre ieşirea din Arad, în direcţia Lipova. În momentul în care s-a înscris în depăşirea unui autobuz articulat care circula în aceeaşi direcţie de mers, datorită neadaptării vitezei la condiţiile de drum bărbatul a pierdut controlul asupra volanului şi a lovit autobuzul', a declarat pentru AGERPRES inspector Lorena Pârvulescu.

Şoferul autobuzului, un bărbat în vârstă de 46 de ani, a declarat poliţiştilor că nu a realizat ce s-a întâmplat în momentul când a fost lovit de autoturismul Dacia Logan, iar reacţia lui a fost de a trage dreapta de volan, plonjând peste staţia de autobuz şi şanţul pentru colectarea apei pluviale din spatele staţiei.

'Dacă nu aş fi avut această reacţie şi aş fi ieşit de pe carosabil am convingerea că m-aş fi răsturnat cu autobuzul. Marele meu noroc a fost acela că la momentul respectiv în staţie nu se afla niciun călător, pentru că în caz contrar s-ar fi putut întâmpla o mare tragedie', a mai spus conducătorul auto al mijlocului de transport în comun.

Două femei, una în vârstă de 18 ani, iar cealaltă de 29 de ani, ambele aflate în autobuz, au fost uşor rănite, fiind transportate cu o ambulanţă, pentru investigaţii, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close