Antena 3 CNN Actualitate În plin scandal sexual, episcopul Hușilor este acuzat că ar fi cerut șpagă unui călugăr

În plin scandal sexual, episcopul Hușilor este acuzat că ar fi cerut șpagă unui călugăr

În plin scandal sexual, episcopul Hușilor este acuzat că ar fi cerut șpagă unui călugăr
13 Aug 2017   •   08:47

Cu doar câteva zile înaintea ședinței Sfântului Sinod unde se va hotărî soarta episcopului de Huși, implicat într-un răsunător scandal sexual, noi dezvăluiri ies la iveală. Vremea Nouă publică un articol în care Corneliu Bârlădeanu este acuzat că a cerut sume imense drept șpagă.

Un călugăr cu har din zona Bucovinei, arhimandritul Iustin Dragomir, cel care ar fi propus de către Mitropolitul Moldovei și Bucovinei pentru postul de episcop al Hușilor a trăit clipe de cosmar chiar la Huși, în urmă cu doi ani de zile.

Surse demne de încredere susțin că, prin 2015, călugărul ar fi dorit să facă un așezământ pentru copii nevoiași în comuna natală, Ivești. A mers la Episcopia Husilor, a cerut o audientă la PS Corneliu, căruia i-a prezentat planul său, destul de ambițios. Răspunsul episcopului a fost stupefiant:

“Părinte, sunt de acord să faci acest asezământ la Ivești, în comuna dumitale natală, însă va trebui să vii la mine cu 100.000 de euro, altfel nu ne vom înțelege”. Scârbit, călugărul Dragomir s-a întors la Rădăuți, în mijlocul copiilor de care se îngrijește zi de zi, povestind unor apropiați pățania de la Huși.

×
Subiecte în articol: Corneliu Barladeanu spaga
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close