x close

Fii alături de noi!

In timp ce facea curat, o femeie a gasit ceva de la sotul ei. Povestea care a devenit virala si care te va impresiona

de 22 Ian 2016   •   11:02
In timp ce facea curat, o femeie a gasit ceva de la sotul ei. Povestea care a devenit virala si care te va impresiona 16
O femeie s-a trezit intr-o dimineata si a avut surpriza neplacuta sa nu isi mai gaseasca sotul in casa. In ultimele luni, comportamentul barbatului fusese ciudat, iar ea a inceput sa se gandeasca la tot ce era mai rau. Aceasta a gasit intr-un final o scrisoare, lasata de sotul ei, pe noptiera. O citeste si ii dau lacrimile pe loc. Iata ce continea scrisoarea!

“Draga Julia,

Iti scriu acum, in timp ce dormi, in cazul in care maine nu mai sunt eu cel care se trezeste langa tine.

Cu aceste "calatorii" pe care le tot fac, petrec tot mai mult timp in cealalta parte, si cine stie? Mi-e teama ca nu ma voi mai intoarce din una dintre aceste calatorii.

In caz ca maine nu voi mai putea intelege ce mi se intampla; In caz ca maine nu voi mai putea sa iti spun cat de mult iti admir si iti apreciez integritatea, determinarea de a-mi fi alaturi, incercand sa ma faci fericit in ciuda tuturor lucrurilor. Ca intotdeauna!

In caz ca maine nu voi mai avea habar ce faci. Pentru cand lipesti biletele pe usi, ca sa nu confund baia cu bucataria.

Pentru momentele cand radem ca ma incalt cu pantofii, fara sosete. Citeste continuarea aici
Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Echipa În Premieră a demonstrat de nenumărate de ori un profesionalism rar în România și acest lucru se vede și în premiile pe care echipa le-a adunat în decursul anilor, în...

poza

Show

Divorț cu amânări! Cine s-a răzgândit de această dată în cuplul Borcea-Vidican

Divorțul dintre Alina și Cristi Borcea se lasă din nou așteptat, spre disperarea Valentinei Pelinel, cea care speră că în curând va fi așezată la casa ei.

27 Iul 2016  •  10:07

sati