Antena 3 CNN Actualitate Încă o tragedie la clinica privată din Constanța. Un bebeluș a murit la puțin timp după naștere

Încă o tragedie la clinica privată din Constanța. Un bebeluș a murit la puțin timp după naștere

Încă o tragedie la clinica privată din Constanța. Un bebeluș a murit la puțin timp după naștere
05 Feb 2018   •   16:12

Încă o tragedie la o clinică privată din Constanţa. Un bebeluş a murit la puţin timp după naştere, la aceeaşi clinică unde, recent, o mamă s-a stins din viaţă după ce a adus pe lume al doilea copil.

Imediat după naștere, se pare că au apărut complicații, asta pentru că, potrivit unor apropiați ai familiei, copilul nu respira. Acesta a fost resuscitat în cadrul clinicii, însă fără succes. O ambulanță a preluat nou-născutul de la clinică vineri, 2 februarie, puțin după ora 06:00 dimineața, și a fost transferat la Spitalul Județean Constanța, unde nu s-a mai putut face nimic pentru a-l salva. Acesta a făcut un stop cardio-respirator la clinică, a fost resuscitat și apoi transferat la spital, fiind intubat. Nou-născutul a intrat din nou în stop cardio-respirator la spital și a fost declarat decedat în jurul orei 11:00. Din nefericire, astfel de cazuri apar pentru că maternitățile private nu sunt dotate cu echipamente pentru urgențe, singura variantă, în caz de complicații, fiind transferul la Spitalul Județean, scrie replicaonline.ro.

Reamintim că în luna ianuarie, la aceeași clinică privată, au apărut complicații la o altă femeie după ce a născut natural al doilea copil. Mama nu a supraviețuit, aceasta pierzându-și viața în urma unei rupturi de uter.

×
Subiecte în articol: bebelus mort
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close