Antena 3 CNN Actualitate Incendiu la Notre Dame. Jurnalist român la Paris: Nu este exclusă varianta unui atentat terorist

Incendiu la Notre Dame. Jurnalist român la Paris: Nu este exclusă varianta unui atentat terorist

Incendiu la Notre Dame. Jurnalist român la Paris: Nu este exclusă varianta unui atentat terorist
Sursa foto: foto: Pixabay.com
15 Apr 2019   •   22:24

Catedrala Notre-Dame din Paris a fost cuprinsă de un incendiu foarte violent luni seară, care a dus la prăbuşirea turlei monumentului istoric cel mai vizitat din Europa.

Citește și: Catedrala ”Notre Dame” din Paris, cuprinsă de flăcări. Întregul acoperiș s-a prăbușit

Citește și: Povestea impresionantă a catedralei Notre Dame din Paris

Jurnalista Marcela Feraru a afirmat, într-o intervenție telefonică de la Paris, că nu este exclusă nici varianta unui atentat terorist.

"Se speculează mult în legătură cu cauzele incendiului și dacă se spune foarte vag și precaut că s-ar putea să fie un incendiu legat de lucrările de renovare, deci un muncitor care a uitat ceva în priză, un aparat care s-a încălzit prea tare, nu este omisă nici o pistă criminală, deci nu este omisă nici ideea că s-ar putea să fie un atentat.

Toată lumea spune deocamdată că este puțin probabil să fie vorba despre un atentat, dar nici această variantă nu este exclusă", a spus Marcela Feraru, la "Sinteza Zilei".

Citește și: Incendiu la Notre Dame. Un preot român, detalii cutremurătoare despre Sfânta Coroană de Spini a Mântuitorului care se găsește la Notre Dame

Citește și: Incendiu la Notre Dame. Arhiepiscopul Ioan Robu: Este o dramă, o lovitură grea pentru Biserica Catolică

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close