Antena 3 CNN Actualitate Incendiu la o fabrică de armament. O femeie, în stare gravă cu arsuri pe 60% din suprafaţa corpului

Incendiu la o fabrică de armament. O femeie, în stare gravă cu arsuri pe 60% din suprafaţa corpului

Incendiu la o fabrică de armament. O femeie, în stare gravă cu arsuri pe 60% din suprafaţa corpului
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
21 Iun 2016   •   12:20


Un incendiu a avut loc marți dimineață la Uzina Mecanică Sadu, județul Gorj. O femeie de 47 de ani a suferit arsuri pe 60% din suprafața corpului.

Angajata, mamă a doi copii minori, lucra la secţia de muniţie. Accidentul a avut loc în jurul orei 9, în primul schimb, femeia abia intrase la muncă. În momentul în care manevra un tambur, pulberea a luat foc şi a aprins şi haineile femeii.

Aceasta a fost preluată de un elicopter SMURD, pentru a fi transportată la Spitalul de Arși din Capitală.

”Am primit pe 112 un apel precum că o salariată din cadrul Uzinei Mecanice Sadu a fost rănită în timp ce efectua activitatea curenta. A izbucnit un incendiu care a afectat-o,  suferind arsuri pe spate și pe mâini”, a precizat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, citat de gorjeanul.ro.

Se fac mai multe anchete, pentru a vedea dacă femeia purta echipament de protecţie.

Managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Gorj, Marinică Niculescu, a declarat, pentru Agerpres, că femeia a fost iniţial preluată de o ambulanţă cu medic sosită la faţa locului şi ulterior transportată la Spitalul de Arşi din Bucureşti.

"Femeia, în vârstă de 47 de ani, a suferit arsuri pe 60% din corp, de la brâu în sus este arsă, a preluat-o o ambulanţă cu medic şi apoi a fost transportată la Spitalul de Arşi din Bucureşti", a spus Marinică Niculescu.

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close