Antena 3 CNN Actualitate Începe operaţiunea "Cârpim Capitala". Gropile din Bucureşti astupate până la reabilitare

Începe operaţiunea "Cârpim Capitala". Gropile din Bucureşti astupate până la reabilitare

Începe operaţiunea "Cârpim Capitala". Gropile din Bucureşti astupate până la reabilitare
Sursa foto: asfaltare
23 Feb 2010   •   08:36

A reînceput marea plombare a Capitalei. S-au stabilit firmele care se ocupă de reabilitare şi zonele unde trebuie să se lucreze şi s-a trecut la treabă.

Deocamdată nu reparăm, doar cârpim. Cam acesta este mesajul autorităţilor către bucureştenii care circulă zilnic prin craterele de pe bulevardele Capitalei. Procesul de asfaltare este programat peste o lună. Până atunci, gropile sunt astupate cu bitum. Cu puţin noroc, acesta va rezista câteva luni.

Echipele de lucru au trecut la treabă încă din noaptea trecută, când s-a lucrat pe mai multe străzi din Capitală. Printre acestea, Bulevardele Dinicu Golescu şi Ştirbei Vodă, Bulevardele Mircea Eliade, Radu Beller şi Iuliu Maniu, dar şi Bulevardul Magheru şi Bulevardul Lascăr Catargiu.

În perioada următoare, şoferii vor avea nevoie de multă răbdare în trafic. Deocamdată au de ocolit utilajele care lucrează pentru plombarea bulevardelor. De luna viitoare însă ar fi bine să ocolească zonele în care se va asfalta, căci probabil multe dintre ele vor fi închise circulaţiei.



Antena 3

×
Subiecte în articol: gropi asfaltare reabilitare
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close