Antena 3 CNN Actualitate Inedit A fost chemat la muncă mai devreme ca să livreze o pizza la o biserică. După câteva minute, bărbatul a ieșit de acolo plângând în hohote

A fost chemat la muncă mai devreme ca să livreze o pizza la o biserică. După câteva minute, bărbatul a ieșit de acolo plângând în hohote

A fost chemat la muncă mai devreme ca să livreze o pizza la o biserică. După câteva minute, bărbatul a ieșit de acolo plângând în hohote
14 Mar 2018   •   14:40

Fusese chemat mai devreme la muncă pentru a livra o pizza la o biserică. Deși i s-a părut un pic suspect, tânărul de 22 de ani s-a conformat.

Doar că atunci când a ajuns la biserică, i s-a spus să intre în ea, pentru că preotul îl așteaptă în altar.

Când Jeff Louis a intrat, a avut parte de o surpriză de proporții. Și asta pentru că preotul și întreaga comunitate din Ohio i-au oferit un bacșiș uriaș.

„Mi s-a întâmplat un lucru minunat. Oamenii din biserică au venit toți la mine și mi-au dat bacșiș peste 700 de dolari”, a povestit Jeff cu lacrimi în ochi.
Fiind mișcat de ce i s-a întâmplat, Jeff a ales să împărtășească experiența sa.

Tânărul a ales să povestească întâmplarea pe pagina sa de Facebook: „Cel mai frumos lucru s-a întâmplat astăzi…”, a început băiatul să povestească.
Ceea ce puțini știu despre Jeff este că el a fost dependent de droguri, iar acum se află într-un proces de recuperare. El le mulțumește celor care l-au ajutat și îl sprijină și acum să înceapă o viață nouă. „Trec printr-o perioadă grea în ultima vreme, încercând să-mi fac un rost în viață. Sunt uimit să văd că oameni care nu mă cunosc au vrut să mă ajute cu orice preț!”, a încheiat Jeff, scrie abcnews.

×
Subiecte în articol: gest impresionant bani
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close