Antena 3 CNN Actualitate Inedit A găsit un mesaj pe o bancă la scurt timp de la moartea tatălui său vitreg. Ce voia plănuia bărbatul să facă

A găsit un mesaj pe o bancă la scurt timp de la moartea tatălui său vitreg. Ce voia plănuia bărbatul să facă

A găsit un mesaj pe o bancă la scurt timp de la moartea tatălui său vitreg. Ce voia plănuia bărbatul să facă
Sursa foto: Foto: ButAnywayHeresWonderwall
10 Ian 2018   •   09:32

Mason a murit la doar 51 de ani din cauza unei rupturi de aoteră. Fusese un soț și un tată vitreg iubitor pentru familia lui.

La scurt timp după dispariția prematură a bărbatului, fiul se plimba prin curtea casei, când a observat întâmplător că unul dintre picioarele unei bănci de lucru avea nevoie de reparații. Dar când băiatul a întors banca invers pentru a o repara, a descoperit un lucru care l-a făcut să plângă.

Era un mesaj de la Mason pentru mama lui: „Te iubesc Becca, Indiferent ce zi este azi, sper că e o zi bună. Dumnezeu mi-a răspuns cu adevărat la rugăciuni în ziua în care mi te-a scos în cale. Știu că aceste zile sunt cele mai bune pe care le voi avea, și mă bucur că ești și tu în ele. Nu sunt sigur că vei vedea vreodată acest mesaj, dar dacă vei îl citi, trebuie să știi că te iubesc foarte mult. Dacă este un singur lucru pe care îl vreau în această viață, acela este să fiu la fel de bun cu tine pe cât ești tu de bună cu mine. Dacă voi putea să fac asta, atunci voi fi cel mai fericit om care a trăit vreodată. Te iubesc, frumoasa mea soție. Mason”, potrivit countryliving.com.

 

×
Subiecte în articol: banca tata moarte mesaj banca
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close