Antena 3 CNN Actualitate Inedit A încercat să-și dea jos unghiile false, când s-a tăiat cu una dintre ele. După patru săptămâni... „Doamne, e cumplit!”

A încercat să-și dea jos unghiile false, când s-a tăiat cu una dintre ele. După patru săptămâni... „Doamne, e cumplit!”

A încercat să-și dea jos unghiile false, când s-a tăiat cu una dintre ele. După patru săptămâni... „Doamne, e cumplit!”
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
14 Dec 2017   •   17:33

A încercat să-și dea jos unghiile false, când s-a tăiat într-una dintre ele. Nu a acordat atenție, însă peste patru săptămâni, Cherie Newman din Kent, mamă a patru copii, a trăit un coșmar.

Femeia de 33 de ani a fost dusă de urgență la spital, în agonie, și s-a trezit cu degetul mare amputat, după ce a contactat o infecție în sânge care i-ar fi putut fi fatală.

Cherie Newman susține că a fost mult prea ocupată cu copiii săi ca să-și dea seama că rana sa nu se vindecă. Femeia vrea acum să împărtășească povestea sa pentru a le avertiza și pe alte femei de pericolul de a-și înlătura unghiile acrilice acasă.

She was taken into surgery and had the top of her thumb removed, and is now sharing her story to warn others of the perils of removing acrylic nails at home.

„Nu m-am gândit la zgârietură pentru că era atât de mică, așa că am uitat de ea”, a povestit femeia, potrivit Daily Mail.

×
Subiecte în articol: caz socant
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close