Antena 3 CNN Actualitate Inedit A primit trei milioane de dolari dintr-o eroare. Ce s-a întâmplat după, e demn de un film

A primit trei milioane de dolari dintr-o eroare. Ce s-a întâmplat după, e demn de un film

A primit trei milioane de dolari dintr-o eroare. Ce s-a întâmplat după, e demn de un film
Sursa foto: foto: pixabay.com
06 Mai 2016   •   09:44

O australiancă a fost reținută de autorități deoarece nu a returnat o sumă de bani care i-a fost transferată din greșeală. Banii i-ar fi fost transferați în urmă cu aproximativ 4 ani de zile, atunci când aceasta încă mai era o adolescentă, scrie playtech.ro.

Având de ales între a returna 3,44 milioane de dolari și o viață frumoasă, australianca probabil nici nu a stat pe gânduri și a început să cheltuiască banii.

Potrivit Mashable, autoritățile au început să analizeze cazul în 2012, însă nu au eliberat un mandat de arestare decât în urmă cu o lună. Femeia ar fi fost reținută pe aeroport, în timp ce încerca să ia un zbor spre Malaezia.

Nu este singurul caz de acest fel din acea parte a Pământului. În Noua Zeelandă, un bărbat a primit în jur de 7,5 milioane de dolari din greșeală în 2009. A transferat jumătate din bani, alături de prietena lui, în alte conturi și a fugit în China, unde a început să-i cheltuie pe toți la pariuri.

Doi ani a fugit de autorități, însă, într-un final, a fost capturat și condamnat la patru ani și șapte luni de închisoare, întrucât nu a putut returna banii.

×
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close