Antena 3 CNN Actualitate Inedit A purtat vreme de o lună un Rolex foarte scump la mână. Ce a învățat după asta

A purtat vreme de o lună un Rolex foarte scump la mână. Ce a învățat după asta

A purtat vreme de o lună un Rolex foarte scump la mână. Ce a învățat după asta
23 Iul 2016   •   20:15

Un tânăr a avut parte de o experiență notabilă în viață. Un tânăr de la publicația Business Insider. I s-a oferit șansa de a purta, vreme de o lună, un ceas de lux.

"Eram at#t de încântat atunci când a venit. Am deschis imediat cutia, furat de frumusețea sa sublimă. Părea să nu fie făcut din oțel, ci dintr-un metal nepământesc. Simplu, nu semăna cu niciun alt ceas pe care l-am mai purtat. Mă trezeam privind spre ceas nu pentru că mă interesa ora, ci pentru voiam doar să mai arunc o privire spre el. Eram sigur că acest ceas îmi va schimba viața", notează jurnalistul.

Numai că apoi au apărut surprizele. Pentru că deși se aștepta ca toată lumea să-l remarce și să-l trateze diferit, aproape nimeni nu a remarcat ceasul. Doar cei cărora le-a spus de el. Doar cunoscutorii l-au identificat, majoritatea celor din jur ignorându-l însă complet.

"Am realizat cĂ nimeni nu-și da seama cu adevărat de ceea ce porți la încheietura mâinii, iar dacă îl aduci în atenția celor pe care nu îi cunoști prea bine, pari un idiot. Am realizat că motivul pentru care ar trebui să-ți cumperi un ceas scump e pentru că asta vrei, nu pentru că încerci să impresionezi pe cineva. Atunci când mi-am pus la mână Rolexul, m-am gândit că-mi va schimba lumea. Nu m-am gândit că-mi va schimba percepția asupra lumii", a concluzionat acesta.

 

×
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close