Antena 3 CNN Actualitate Inedit A salvat 13 oameni de la înec, după care ceva cumplit i s-a întâmplat „eroului”

A salvat 13 oameni de la înec, după care ceva cumplit i s-a întâmplat „eroului”

A salvat 13 oameni de la înec, după care ceva cumplit i s-a întâmplat „eroului”
Sursa foto: Foto: Facebook
12 Aug 2018   •   16:52

Un nigerian pe nume Joseph Blackson (36 de ani) a salvat 13 oameni de la înec, dintr-un râu, însă și-a pierdut viața din cauza oboselii la care a fost supus. El a fost singura victimă a acelui accident.

În timp ce încerca să salveze cea de-a 14 persoană, Blackson s-a înecat. Un purtător de cuvânt al autorităților din Nigeria a confirmat pentru CNN că totul s-a petrecut după ce o barcă de pasageri, care avea la bord 24 de oameni, s-a lovit de un obiect masiv aflat în râu.

Celelalte persoane rămase în apă au fost scoase de alți navigatori și autorități, Blackson fiind singurul care și-a pierdut viața.

'A fost un bărbat bun și iubitor, un tată foarte grijuliu. Punea oamenii pe primul loc. Îl așteptam să se întoarcă de la muncă. După ce și-a terminat treaba s-a dus în oraș și când l-am sunat, la ora 14:00, telefonul lui era închis', povestește soția lui, Mercy Blackson.

La o săptămână de la moartea omului, copii au început să întrebe de tatăl lor: 'Fiul meu mă întreba mereu despre tatăl lui. Dacă vorbeam cu cineva la telefon, el întreba dacă este tatăl lui. Fiica mea plângea mereu', a spus Mercy, scrie Libertatea.

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close