Antena 3 CNN Actualitate Inedit A vrut să se opereze pentru a slăbi, dar doctorii i-au spus că e prea grasă. Ce a făcut este incredibil

A vrut să se opereze pentru a slăbi, dar doctorii i-au spus că e prea grasă. Ce a făcut este incredibil

A vrut să se opereze pentru a slăbi, dar doctorii i-au spus că e prea grasă. Ce a făcut este incredibil
03 Aug 2015   •   15:10

În vârstă de 41 de ani, Cheryl Parker a primit o veste cruntă din partea doctorului: ca să poată fi operată pentru a slăbi trebuia să... slăbească. La vremea respectivă ea cântărea 125 de kilograme şi ştia că trebuie să găsească o soluţie.
"Respiram greu şi aveam palpitaţii tot timpul, chiar şi atunci când stăteam pe canapea", a explicat ea.

Iniţial şi-a dorit să facă o operaţie de micşorare a stomacului. Părea singura soluţie pentru a scăpa de kilogramele în plus şi pentru a-şi salva viaţa. Însă pentru a se califica în vederea operaţiei era nevoită să slăbească 14 kilograme. A început să aibe grijă de dieta sa şi a observat o schimbare semnificativă pe cântar în câteva luni.

În două luni reuşise să dea jos 11 kilograme şi a început să se întrebe dacă nu cumva ar putea slăbi şi mai mult fără să se opereze. A primit undă verde pentru operaţie, dar a refuzat, iar într-un an a reuşit să scape de 45 de kilograme. 

"Am spus nu mâncărurilor nesănătoase şi mi-am făcut un program de nutriţie propriu, cu multe fructe, legume şi proteine slabe", a dezvăluit Cheryl, care acum urcă 20.000 de trepte pe zi şi se antrenează pentru semi-maraton cu sprijinul soţului ei şi al fiului. 

×
Subiecte în articol: obezitate
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close