Antena 3 CNN Actualitate Inedit Își săruta copilul în magazin, când o femeie s-a apropiat de ea. Ce a putut să-i spună a șocat-o. „Dacă ar ști…”

Își săruta copilul în magazin, când o femeie s-a apropiat de ea. Ce a putut să-i spună a șocat-o. „Dacă ar ști…”

Își săruta copilul în magazin, când o femeie s-a apropiat de ea. Ce a putut să-i spună a șocat-o. „Dacă ar ști…”
Sursa foto: Foto: Facebook
27 Sep 2016   •   16:00

Kelly Dirkes se afla cu fetița ei, la cumpărături, când o femeie s-a îndreptat către ea și i-a adresat un mesaj surprinzător. Femeia o acuza că-și răsfață prea mult copilul, care riscă să devină dependent de ea.

Kelly nu s-a supărat, însă în aceeași zi a postat un mesaj care a strâns zeci de mii de like-uri pe Facebook.

Vă prezentăm mesajul:

„Draga femeie din magazin,

Nu este prima data cand aud „o sa il rasfeti”. Esti convinsa ca fetita mea nu va invata sa fie „independenta”. Ti-am zambit, am sarutat-o pe frunte si am continuat sa imi fac cumparaturile.

Daca ai sti ce stiu eu….

Daca ai sti ca si-a petrecut primele 10 luni din viata complet singura intr-un patut de metal complet steril, fara nimic ce sa o poata consola decat degetelul pe care il baga in gurita si il sugea.

Daca ai sti cum arata privirea ei in momentul in care cei de la orfelinalt mi-au dat sa o tin in brate pentru prima data – momente efemere de serenitate amestecate cu pura teroare. Nimeni nu o tinuse in brate niciodata pana in acel moment si nu stia ce sa faca…

Daca ai sti ca statea in patutul ei si nu plangea niciodata pentru ca pana in acel moment, nimeni nu a raspuns la plansetele ei.

Daca ai sti ca anxietatea era o componenta obisnuita a zilelor sale, alaturi de faptul ca se lovea singura cu capsorul de barele de metal ale patului si se lega singura pentru a simti o mica urma de confort.

Daca ai sti ca bebelusul pe care il port in brate este sfasietor de  „independent” si daca ai sti cate minute, ore, zile, saptamani si chiar ani vom petrece incercand sa ii scoatem din cap partile care striga „trauma” si „nesiguranta”.

Daca ai sti ce stiu eu…”

×
Subiecte în articol: magazin bebelus cumparaturi
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close