Antena 3 CNN Actualitate Inedit Aproape 100 de persoane au trebuit să petreacă noaptea într-o școală în Marea Britanie din cauza zăpezii

Aproape 100 de persoane au trebuit să petreacă noaptea într-o școală în Marea Britanie din cauza zăpezii

Aproape 100 de persoane au trebuit să petreacă noaptea într-o școală în Marea Britanie din cauza zăpezii
19 Mar 2018   •   15:52

Aproape 100 de persoane au trebuit să petreacă noaptea într-o școală, după ce un drum a fost închis în sud-vestul Angliei. Regiunea a fost sever lovită de un val de zăpadă, iar meteorologii anunță că valul de ninsoare va persista.  
  
Poliția locală a anunțat că 102 km de pe drumul A30 au fost acaparați de nămeți, forțând 82 de oameni să petreacă noaptea la un centru de salvare la colegiul Okehampton, în partea de nord a orașului Dartmoor. Conform autoritățiilor, vremea s-a schimbat rapid de la ”posibilă la imposibilă”. 
 
Richard White, un voluntar la centru de salvare a declarat:  ”Ne-am asigurat că oamenii s-au odihnit bine, i-am hrănit de dimineață și când vremea va permite, îi vom pregăti de drum.” 
  
Conform surselor de la față locului, în ciuda evenimentului, oamenii erau într-o stare de spirit bună și fericiți să se afle la siguranță: “Sunt oameni uniți, este comunitatea care lucrează nu pentru binele propriu, dar pentru cel comun. Este o atmosferă bună, fantastică, și încercam să ne bucurăm de ea” .
  
Sursă: The Guardian  

×
Subiecte în articol: Marea Britanie vreme
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close