Antena 3 CNN Actualitate Inedit Au apelat la un specialist pentru o ședință foto cu întreaga familie. După câteva luni, au primit fotografiile, dar au avut un adevărat șoc. „Este ceva de neimaginat!” (FOTO)

Au apelat la un specialist pentru o ședință foto cu întreaga familie. După câteva luni, au primit fotografiile, dar au avut un adevărat șoc. „Este ceva de neimaginat!” (FOTO)

Au apelat la un specialist pentru o ședință foto cu întreaga familie. După câteva luni, au primit fotografiile, dar au avut un adevărat șoc. „Este ceva de neimaginat!” (FOTO)
Sursa foto: Foto: Facebook
14 Ian 2018   •   16:05

În luna mai 2017, o familie din Missouri a contactat o femeie de profesie fotograf profesionist pentru o ședință foto cu întreaga familie.
 
Prețul cerut de aceasta a fost 250 de dolari. Cuplul, împreună cu cei doi copii, Cade, 12 ani, Connor, opt ani, dar și mama lui Dave, Sharon, au mers într-o pădure din St. Louis pentru inedita ședință.

Câteva luni mai târziu, specialista a contactat familia și a anunțat-o că fotografiile au fost retușate și sunt gata pentru a fi trimise.

Câteva zile mai târziu, Dave și Pam Zaring au primit un CD conținând pozele. Când s-au uitat la ele, au avut un șoc. Apoi au izbucnit în râs: „Nu am mai râs așa întreaga mea viață”.

Toate fețele erau atât de retușate încât nu mai păreau deloc umane. „Copiii mei au rămas fără cuvinte. Au crezut că e o farsă. Au spus că arată ca omuleții Lego”, a povestit Pam, care a postat și fotografiile pe pagina sa de Facebook.

În apărarea sa, specialista a povestit că a vrut să corecteze umbrele de pe chipurile lor, dar că profesorul său nu a învățat-o cum să retușeze de fapt fotografiile.

×
Subiecte în articol: sedinta foto
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close