Antena 3 CNN Actualitate Inedit Au îngropat o cutie în pădure, în mijlocul nopții. După 5 ani, s-au întors să o dezgroape. Ce au descoperit. ”Doamne, nu-mi vine să cred!”

Au îngropat o cutie în pădure, în mijlocul nopții. După 5 ani, s-au întors să o dezgroape. Ce au descoperit. ”Doamne, nu-mi vine să cred!”

Au îngropat o cutie în pădure, în mijlocul nopții. După 5 ani, s-au întors să o dezgroape. Ce au descoperit. ”Doamne, nu-mi vine să cred!”
Sursa foto: Foto: YouTube
30 Aug 2016   •   14:32

În urmă cu 5 ani, doi canadieni au îngropat o cutie cu cele mai frumoase amintiri ale lor. Înăuntru se aflau fotografii, notițe cu planurile lor de viitor și alte mici lucruri cu o valoare sentimentală imensă. Recent, cei doi au dezgropat cutia și au găsit ceva neașteptat. Neașteptat… mai ales pentru tânăra de 24 de ani.

Când Jennifer a scos obiectul din pământ și l-a deschis, a observat imediat un bilet cu un mesaj de... cerere în căsătorie.

„Nu-mi venea să cred. Inițial, nu-mi dădeam seama cum a putut să facă asta. Apoi am apreciat tot efortul pe care l-a depus”, a spus Jenniffer pentru Yahoo News.

Iubiți încă din liceu, cei doi au îngropat respectiva cutie în timpul unei excursii pe insula Storrar. Încă de atunci, tânărul și-a propus ca, în momentul în care va fi pregătit să o ceară în căsătorie pe iubita lui, să se ducă în locul în care au îngropat cutia și să introducă acolo mesajul cu cererea în căsătorie.

Reddington și-a dus planul la bun sfârșit în luna mai. S-a trezit în miezul nopții, a condus trei ore, s-a urcat într-un caiac și a vâslit până la locul în care știa că a îngropat cutia. La răsăritul soarelui, a dezgropat cutia și a înlocuit-o cu un borcan în care se afla foaia pe care scrisese cererea în căsătorie.

Reacția impresionantă a tinerei când a descoperit mesajul, în materialul video de mai jos:

 

×
Subiecte în articol: cerere in casatorie Canada amintiri
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close