x close

Fii alături de noi!

A fost chemată de urgență la mormântul fiului ei. Șocul pe care l-a avut când au deschis cavoul. Ce au descoperit

de 18 Ian 2016   •   18:16
A fost chemată de urgență la mormântul fiului ei. Șocul pe care l-a avut când au deschis cavoul. Ce au descoperit 16
Povestea unei femei din Pakistan este cu adevărat tragică. Anaeela Afzal și-a pierdut copilul la doar patru zile după ce acesta a venit pe lume. Băiețelul, botezat Eamon, s-a născut prematur.

După această veste devastatoare, mama a primit o nouă lovitură de la viață. După câteva zile de la înmormântarea micuțului în cavoul familiei aflat într-un cimitir din Islamabad, trupul neînsuflețit a fost furat și cavoul devastat de hoți.

Femeia este convinsă că trupul neînsuflețit al fiului ei este folosit în ritualuri de magie neagră, aceste practici fiind răspândite în Pakistan. Aceasta a sesizat inclusiv autoritățile internaționale, bănuind că poliția din țara sa este coruptă.
poza

Actualitate

Eroul zilei. Nicolae Soare, românul care a impresionat milioane de oameni la JO de la Rio

Nicolae Soare a făcut un gest aplaudat de miile de spectatori de pe stadionul Sambodromo, unde au avut loc Jocurile Olimpice de la Rio. La finalul cursei de maraton, proba "regină" a atletismului,...

26 Aug 2016  •  12:47

poza

Show

Primele imagini cu Sebastian Papaiani după accident

Sebastian Papaiani îşi serbează azi ziua de naştere în sânul familiei! După problemele prin care a trecut, maestrul, se pare că a învins boala. Chiar dacă a suferit mult în ultimul...

25 Aug 2016  •  16:53

sati