x close

Fii alături de noi!

A fost chemată de urgență la mormântul fiului ei. Șocul pe care l-a avut când au deschis cavoul. Ce au descoperit

de 18 Ian 2016   •   18:16
A fost chemată de urgență la mormântul fiului ei. Șocul pe care l-a avut când au deschis cavoul. Ce au descoperit 16
Povestea unei femei din Pakistan este cu adevărat tragică. Anaeela Afzal și-a pierdut copilul la doar patru zile după ce acesta a venit pe lume. Băiețelul, botezat Eamon, s-a născut prematur.

După această veste devastatoare, mama a primit o nouă lovitură de la viață. După câteva zile de la înmormântarea micuțului în cavoul familiei aflat într-un cimitir din Islamabad, trupul neînsuflețit a fost furat și cavoul devastat de hoți.

Femeia este convinsă că trupul neînsuflețit al fiului ei este folosit în ritualuri de magie neagră, aceste practici fiind răspândite în Pakistan. Aceasta a sesizat inclusiv autoritățile internaționale, bănuind că poliția din țara sa este coruptă.
În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Andreea Marin, la un pas de tragedie în trafic

Andreea Marin a fost la un pas de tragedie. Vedeta a fost atacata de 3 caini, chiar pe strada pe care locuieste. Zana sustine ca a fost atacata de 3 dulai in timp ce se plimba cu bicicleta, potrivit...

01 Iul 2016  •  18:54

sati