x close

Fii alături de noi!

A fost chemată de urgență la mormântul fiului ei. Șocul pe care l-a avut când au deschis cavoul. Ce au descoperit

de 18 Ian 2016   •   18:16
A fost chemată de urgență la mormântul fiului ei. Șocul pe care l-a avut când au deschis cavoul. Ce au descoperit 16
Povestea unei femei din Pakistan este cu adevărat tragică. Anaeela Afzal și-a pierdut copilul la doar patru zile după ce acesta a venit pe lume. Băiețelul, botezat Eamon, s-a născut prematur.

După această veste devastatoare, mama a primit o nouă lovitură de la viață. După câteva zile de la înmormântarea micuțului în cavoul familiei aflat într-un cimitir din Islamabad, trupul neînsuflețit a fost furat și cavoul devastat de hoți.

Femeia este convinsă că trupul neînsuflețit al fiului ei este folosit în ritualuri de magie neagră, aceste practici fiind răspândite în Pakistan. Aceasta a sesizat inclusiv autoritățile internaționale, bănuind că poliția din țara sa este coruptă.
Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Echipa În Premieră a demonstrat de nenumărate de ori un profesionalism rar în România și acest lucru se vede și în premiile pe care echipa le-a adunat în decursul anilor, în...

poza

Show

E adevărat. Oana Zăvoranu a confirmat totul

Oana Zăvoranu a declarat la Antena 1 că a vândut acțiunile pe care le-a moștenit la cimitirul privat Eternitatea din cartierul bucureștean Berceni. Oana Zăvoranu a acceptat tranzacția fiind presată se pare...

23 Iul 2016  •  13:19

sati