x close

Fii alături de noi!

A mâncat un banal hamburger. Medicii l-au găsit mort şi s-au îngrozit când au văzut ce avea în gât

de 13 Feb 2016   •   14:33
A mâncat un banal hamburger. Medicii l-au găsit mort şi s-au îngrozit când au văzut ce avea în gât 16
Un bărbat a încercat să mănânce un hamburger dintr-o înghiţitură şi a sfârşit tragic. Darren Bray, în vârstă de 29 de ani, dorea să îşi impresioneze prietenii, dar  a leşinat în timpul încercării. 

Înainte să îşi bage burgerul în gură el le-a spus prietenilor "Uitaţi-vă la asta!". 

"L-am văzut cum încerca să tuşească şi scotea nişte sunete îngrozitoare. L-am lovit în spate să îi deblochez căile respiratorii, dar nu am reuşit", a spus unul dintre prieteni. 

Paramedicii au încercat să îl resusciteze fără succes, însă au găsit înţepenit în gâtul lui o "minge" de mâncare de 8 pe 5 centimetri care l-a ucis. 
poza

Actualitate

Regretul lui Mircea Ionescu-Quintus. Preşedintele de onoare al PNL a refuzat-o pe Alina Gorghiu

Preşedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu-Quintus, a declarat luni că şi-ar fi dorit să fie naşul băieţelului copreşedintelui liberalilor Alina Gorghiu, însă a arătat că din cauza stării sale de sănătate precare nu poate îndeplini o astfel de "festivitate".

25 Iul 2016  •  14:37

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Echipa În Premieră a demonstrat de nenumărate de ori un profesionalism rar în România și acest lucru se vede și în premiile pe care echipa le-a adunat în decursul anilor, în...

poza

Show

O mare vedeta s-a pozat asa! Ce avea intre picioare de toti fanii au sarit in sus

Are o relatie foarte buna cu fanii ei si obisnuieste sa posteze des poze pe conturile de socializare. Dakota Johnson a urcat de aceasta data o poza altfel pe Instagram, iar fanii au fost foarte incantati. Actrita din...

25 Iul 2016  •  11:31

sati