x close

Fii alături de noi!

A mers la spital sa nasca! Medicul i-a facut cezariana dupa care a primit o veste socanta

de 17 Mar 2016   •   11:23
A mers la spital sa nasca! Medicul i-a facut cezariana dupa care a primit o veste socanta 16

Claudia Aparecida Lopes a trait cosmarul vietii ei. Femeia de 30 de ani a mers la spital pentru a naste, insa dupa ce s-a trezit din anestezia operatiei de cezariana, medicul i-a dat o veste socanta. Acesta i-a spus ca de fapt ea nu a fost niciodata insarcinata si ca totul a fost numai in imaginatia ei. Desi existau mai multe ecografii facute de-a lungul sarcinii care demonstrau acest lucru, doctorul sustinea ca femeia avea probleme cu capul. Sotul Claudiei a chemat politia si l-a dat in judecata pe cel care i-ar fi furat de fapt copilul imediat dupa nastere.

"Sotia mea a facut un test de sarcina care a iesit pozitiv. Am mers la doctor si ne-a dat vestea cea mare. Am platit pentru diferite teste si medicul ne-a spus ca nu poate naste natural din cauza unor probleme, asa ca am optat pentru cezariana" este marturia sotului.

Se pare ca nu este primul caz de acest gen din Brazilia.

poza

Show

Fosta soție a lui Florin Zamfirescu s-a măritat în Texas

Fosta soție a lui Florin Zamfirescu s-a măritat în mare secret. Cătălina Mustață s-a căsătorit pe 14 martie, în Texas, cu nimeni altul decât fostul ei diriginte. Se pare că relația de iubire...

25 Mai 2016  •  16:50

sati