x close

Fii alături de noi!

Credea că este însărcinată cu gemeni, dar medicii i-au dat o veste cumplită după cezariană. Ce avea femeia în burtă

de 27 Mar 2016   •   16:25
Credea că este însărcinată cu gemeni, dar medicii i-au dat o veste cumplită după cezariană. Ce avea femeia în burtă 16

Poveste desprinsă parcă din filme în Rusia. Alena Avdeeva, o tânără de numai 26 de ani, credea că este însărcinată cu gemeni. Femeia a refuzat să facă alte analize, în afara celor de sânge și urină, până în cea de-a noua lună de sarcină.

La sfârșitul trimestrului trei, tânăra a fost consultată de ginecologul unui spital mai mare, care i-a spus la ecografie că bătăile inimii fetușilor nu se aud. Alena a fost transportată de urgență în sala de operație, pentru cezariană. Nu mică le-a fost surpriza medicilor atunci când au aflat că tânăra nu era de fapt însărcinată, ci avea un chist uriaș în partea inferioară a abdomenului, scrie siberiantimes.com.

Doctorii au îndepărtat chistul, cazul aflandu-se acum în atenția autorităților ruse.

poza

Actualitate

Culmea alegerilor! Un primar liberal, cercetat de DNA pentru corupţie, a depus jurământul

Primarul liberal al comunei sucevene Şcheia, Vasile Andriciuc, cercetat de DNA pentru presupuse fapte de corupţie şi aflat sub control judiciar, a depus, luni, jurământul în faţa Consiliului Local (CL), pentru preluarea unui al patrulea mandat.

27 Iun 2016  •  17:26

În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

50 Cent a fost arestat în Caraibe

Rapperul american Curtis James Jackson III, cunoscut sub numele de scenă 50 Cent, a fost arestat după ce a susţinut un concert în Caraibe în timpul căruia a fredonat versurile necenzurate ale piesei '...

27 Iun 2016  •  17:26

sati