x close

Fii alături de noi!

Facebook. A postat o imagine cu o mâncare tradițională pe rețea. Acum riscă cinci ani de închisoare

de 03 Ian 2016   •   20:52
Facebook. A postat o imagine cu o mâncare tradițională pe rețea. Acum riscă cinci ani de închisoare 16
foto: http://kmb3.kloop.kg
Facebook. Un cetățean britanic riscă cinci ani de închisoare în Kîrghistan după ce a făcut o comparație nepotrivită între o delicatesă națională și penisul unui cal. Gestul bărbatului a provocat o grevă la mina de aur la care lucra și a stârnit rumoare în această țară.

Michael Mcfeat a fost reținut de poliție pe aeroportul din Manas duminică seara, a anunțat șeful sindicatelor minerilor din Kîrghistan, fiind acuzat de discriminare rasială, ceea ce i-ar aputea aduce între trei și cinci ani de pușcărie.

Pe 31 decembrie, acesta a postat o imagine de la petrecerea de Anul Nou pe care a scris: Poporul kirghiz stă la coadă afară pentru delicatesă lor specială, penisul de cal". McFeat se referea la chuchuk, un cârnat tradițional făcut din carne de cal. Ulterior, acesta și-a cerut scuze. Nu a fost suficient, se pare.
poza

Actualitate

Tăierea Capului Sfântului Ioan Botezătorul. Rugăciune puternică

TAIEREA CAPULUI SFANTULUI IOAN BOTEZATORUL. Data de 29 august este una importantă pentru creștini, zi de doliu, de post și rugăciune, dat fiind că se comemorează Tăierea Capului Sfântului Ioan...

28 Aug 2016  •  19:24

poza

Show

La trei luni după ce a născut, Adela Popescu își lasă copilul în grija bunicilor

La trei luni de când a adus pe lume un băieţel pe nume Alexandru, Adela Popescu revine la muncă. Începând de luni, 29 august, ea va prezenta din nou emisiunea „Vorbeşte lumea”,...

28 Aug 2016  •  17:59

sati