x close

Fii alături de noi!

Facebook. A postat o imagine cu o mâncare tradițională pe rețea. Acum riscă cinci ani de închisoare

de 03 Ian 2016   •   20:52
Facebook. A postat o imagine cu o mâncare tradițională pe rețea. Acum riscă cinci ani de închisoare 16
foto: http://kmb3.kloop.kg
Facebook. Un cetățean britanic riscă cinci ani de închisoare în Kîrghistan după ce a făcut o comparație nepotrivită între o delicatesă națională și penisul unui cal. Gestul bărbatului a provocat o grevă la mina de aur la care lucra și a stârnit rumoare în această țară.

Michael Mcfeat a fost reținut de poliție pe aeroportul din Manas duminică seara, a anunțat șeful sindicatelor minerilor din Kîrghistan, fiind acuzat de discriminare rasială, ceea ce i-ar aputea aduce între trei și cinci ani de pușcărie.

Pe 31 decembrie, acesta a postat o imagine de la petrecerea de Anul Nou pe care a scris: Poporul kirghiz stă la coadă afară pentru delicatesă lor specială, penisul de cal". McFeat se referea la chuchuk, un cârnat tradițional făcut din carne de cal. Ulterior, acesta și-a cerut scuze. Nu a fost suficient, se pare.
În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Ramona Gabor, incendiară în costum de baie

Aflată în vacanţă în Mexic, Ramona Gabor îşi încântă fanii care o urmăresc pe reţelele de socializare cu fotografii incendiare.

30 Iun 2016  •  19:33

sati