x close

Fii alături de noi!

Fenomen inexplicabil în România. Se mișcă singură, iar localnicii au pus o cruce ca să-i apere de spiritele rele

de 10 Feb 2016   •   17:54
Fenomen inexplicabil în România. Se mișcă singură, iar localnicii au pus o cruce ca să-i apere de spiritele rele 16
Foto: wikipedia.org
O stanca solitara aflata la coada lacului de acumulare Izvorul Muntelui, la cativa kilometri de statiunea Durau, a captat atentia si a starnit imaginatia localnicilor care au tesut in jurul ei legende cu draci, capcauni si un pariu pus cu Dumnezeu.

Unii spun ca aceasta si-ar schimba noaptea pozitia, iar altii cred ca Diavolul ar continua sa o viziteze si sa se aseze in varful ei, moment in care focurile se sting, iar animalele si pasarile tac.

“Piatra Dracului”, aflata la coada lacului de acumulare Izvorului Muntelui de pe raul Bistrita, este un monument al naturii cu statut de rezervatie naturala. Stanca are o inaltime de 23 de metri si este amplasata pe o terasa la cativa metri deasupra nivelului apei. O poti vedea cel mai bine atunci cand treci viaductul care traverseaza lacul de acumulare.

Citiți mai mult pe efemeride.ro.
poza

Actualitate

Sorin Oprescu a făcut dezvăluiri șocante din dosar: „Nu merit asta!”

Sorin Oprescu, fostul primar al Capitalei, a făcut noi dezvăluiri din propriul dosar. „Nu am pozat în victimă. Mă lupt să demonstrez că sunt nevinovat. La noi e doar prezimţia de vinovăţie. Eu...

29 Aug 2016  •  09:45

poza

Show

Artista Sofia Vicoveanca, în lacrimi după cutremurul din Italia. „Moartea, când vine, nu întreabă ce naţionalitate ai”

Sofia Vicoveanca a postat un mesaj cutremurător pe contul de socializare, după cutremurul din Italia. „Au plecat în Italia cu toată speranţa, cu gândul de a pune deoparte, de a-şi creşte...

28 Aug 2016  •  23:34

sati