x close

Fii alături de noi!

Imagini șocante! Un taximetrist amenință că se aruncă în aer cu tot cu pasagerii din mașină

de A.M.P   •   09 Mar 2016   •   12:35
O farsă făcută în Arabia Saudită a stârnit un val de revoltă, fiind catalogată de internauți din toată lumea drept ”cea mai proastă glumă făcută vreodată”.

Un ”taximetrist” musulman amenință că se va arunca în aer, în numele lui Alah, la scurt timp după ce clientul se urcă în mașina lui. Șoferul își ridică tricoul și îi arăta pasagerului ”bomba” legată în jurul brâului. Apoi amenință că se aruncă în aer, scrie Metro.

Dacă unul dintre clienți începe să plângă și să se roage de el să nu facă asta, altul se aruncă din mașina aflată în mers. Însă o atitudine demnă de apreciat este cea a unor pasageri care reușesc să-l imobilizeze și să oprească mașina.

În final, omul își dezvăluie adevărata identitate și arată camerele de luat vederi montate în mașină.
poza

Actualitate

Noi detalii în cazul morții lui Dan Condrea. Ce spune martorul principal al accidentului

Primul om care a ajuns la locul impactului dintre mașina lui Dan Condrea și un copac de pe marginea șoselei ce leagă Buftea de Corbeanca a fost un biciclist. „Mă plimbam cu bicicleta. Înainte de...

31 Mai 2016  •  00:26

poza

Show

Oana Roman, din nou pe masa de operație: ”Nu sunt pregătită psihic”

Problemele de sănătate se țin lanț de Oana Roman. Vedeta nu a scăpat de chin, din cauza complicațiilor apărute în urma operației de cezariană, așa că acum trebuie să facă o nouă vizită la medic, pentru o nouă intervenție.

30 Mai 2016  •  10:49

sati