x close

Fii alături de noi!

Pare o fata normala, insa te vei ingrozi cand vei vedea ce ii curge acestei fete din ochi, urechi si gura

de 12 Mar 2016   •   11:03
Pare o fata normala, insa te vei ingrozi cand vei vedea ce ii curge acestei fete din ochi, urechi si gura 16

Marnie-Rae Harvey, in varsta de 17 ani, din Marea Britanie pare a fi o fata normala la prima vedere. Insa ea sufera de o boala ciudata din cauza careia, subit, incepe sa ii curga sange din ochi, urechi si gura.

Sangerarile sunt insotite de dureri puternice si pot dura de la cateva minute pana chiar la cateva zile. Marnie nu primeste niciun semn de la corpul ei inainte de inceperea sangerarilor, astfel ca ea a fost nevoita sa se retraga si sa se izoleze in casa, pierzandu-si astfel majoritatea prietenilor.

Medicii nu isi explica fenomentul si incearca sa inteleaga ce i se intampla adolescentei, nereusind pana acum sa gaseasca vreun leac. 

poza

Actualitate

CaN România: Lazarus dezgroapă morții

Jurnalistul Luis Lazarus este de părere că există crime la comandă în România. ”Eu cred că el e Condrea (cel care a fost îngropat - n.r.), dar nu cred că s-a sinucis sau că a avut...

28 Mai 2016  •  00:31

poza

Show

Divorțează după 30 de ani de căsnicie. Cine e vedeta

Ozzy Osbourne şi Sharon s-ar fi despărţit din nou, după 33 de ani de căsnicie, iar de data aceasta motivele nu sunt dependenţa de alcool sau de droguri a starului rock. Surse apropiate vedetelor au declarat pentru...

27 Mai 2016  •  17:25

sati