x close

Fii alături de noi!

Piatra de mormânt a început să vibreze. Ce se ascundea printre rămășițele umane. “Nu mă tem!”

de 24 Mar 2016   •   16:06
Piatra de mormânt a început să vibreze. Ce se ascundea printre rămășițele umane. “Nu mă tem!” 16
Foto: Pixabay

Un bărbat fără adăpost din Serbia a trăit într-un cimitir din localitatea Nis mai bine de 15 ani. Ascuns printre rămășițele umane din cimitir, într-o groapă, Bratislav Stojanovic spune că nu se teme de morți și că cimitirul este un loc în care îți poate duce traiul liniștit.

Stojanovic și-a îngrămădit o saltea și câteva pături într-un mormânt care are un acoperiș din beton, dar care este deschis într-o parte. “E liniște aici,” a explicat el . “Nu mă tem de morți, ei nu îmi pot face rau”, a mărturisit bărbatul.

Pentru a-și lumina locuința improvizată, bărbatul folosește lumănări pe care le-a luat de la celelalte morminte.

Fost un muncitor în construcții, Stojanovic a ajuns să locuiască în cimitir după ce și-a pierdut locul de muncă, iar casa lui a ars în urma unui incendiu.

Autoritațile din Nis i-au oferit lui Stojanovic un loc într-un cămin pentru persoanele în vârstă, dar el a refuzat. “Acesta este locul meu sigur”, a spus bărbatul.

Sursă: epicmoo.com

poza

Actualitate

Mircea Badea, despre moartea lui Dan Condrea: Orice scenariu este posibil, mai puțin cel al accidentului

Mircea Badea crede că singura ipoteză care ar trebui exclusă în cazul morții lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, este cea a accidentului. Afirmațiile au fost făcute marți, la ”Sinteza...

25 Mai 2016  •  00:16

poza

Show

Veste tristă pentru Iulia Vântur

Salman Khan a declarat că nu este nici o nuntă în programul său, după ce s-a speculat că de ziua lui, în luna decembrie, se va căsători cu Iulia Vântur. Într-un interviu pentru bollywood...

24 Mai 2016  •  15:33

sati