x close

Fii alături de noi!

Piatra de mormânt a început să vibreze. Ce se ascundea printre rămășițele umane. “Nu mă tem!”

de 24 Mar 2016   •   16:06
Piatra de mormânt a început să vibreze. Ce se ascundea printre rămășițele umane. “Nu mă tem!” 16
Foto: Pixabay

Un bărbat fără adăpost din Serbia a trăit într-un cimitir din localitatea Nis mai bine de 15 ani. Ascuns printre rămășițele umane din cimitir, într-o groapă, Bratislav Stojanovic spune că nu se teme de morți și că cimitirul este un loc în care îți poate duce traiul liniștit.

Stojanovic și-a îngrămădit o saltea și câteva pături într-un mormânt care are un acoperiș din beton, dar care este deschis într-o parte. “E liniște aici,” a explicat el . “Nu mă tem de morți, ei nu îmi pot face rau”, a mărturisit bărbatul.

Pentru a-și lumina locuința improvizată, bărbatul folosește lumănări pe care le-a luat de la celelalte morminte.

Fost un muncitor în construcții, Stojanovic a ajuns să locuiască în cimitir după ce și-a pierdut locul de muncă, iar casa lui a ars în urma unui incendiu.

Autoritațile din Nis i-au oferit lui Stojanovic un loc într-un cămin pentru persoanele în vârstă, dar el a refuzat. “Acesta este locul meu sigur”, a spus bărbatul.

Sursă: epicmoo.com

În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

sati