x close

Fii alături de noi!

Un român l-a dat în judecată pe Dumnezeu

de D.G.   •   24 Mar 2016   •   11:08
Un român l-a dat în judecată pe Dumnezeu 817
foto: pixabay.com

Judecătorii şi procurorii au adeseori parte de plângeri care frizează ridicolul şi stârnesc râsul. ”Reclamanţii” nu ezită să-l cheme în judecată pe Cel de Sus sau să invoce teorii conspiraţioniste, ce presupun instalarea de echipamente de supraveghere în lucrările dentare, dar şi filaje complicate, potrivit Adevarul.


 Un gălăţean, Marian Ercuţă, a găsit de cuviinţă să îl cheme în faţa instanţei de judecată chiar pe Dumnezeu. Motivul:  viaţa lui nu merge aşa cum şi-a închipuit. Bărbatul consideră că a pierdut ani buni din viaţă căutându-şi de muncă şi a sfârşit prin a face ceva ce nu îi place.


Pe lista de nemulţumiri a adăugat şi faptul că nu a reuşit să se însoare până la vârsta de 43 de ani, iar pentru toate acestea îl face responsabil pe Dumnezeu. Judecătorii s-au amuzat mai întâi copios pe seama cererii bărbatului, iar apoi i-au respins solicitarea ca inadmisibilă.


Un alt caz ciudat este al unui pensionar, V.D.,care şi-a reclamat avocatul la Barou, cerând sancţionarea apărătorului de către comisia de disciplină a Baroului, dar şi restituirea onorariului pe care îl plătise, în sumă de 1.000 de lei, pe motiv că avocatul nu şi-ar fi făcut treaba.

Toate bune şi frumoase, numai că procesul a fost câştigat, iar instanţa a stabilit ca partea adversă să îi plătească pensionarului în cauză şi cheltuielile de judecată, reprezentând onorariul de avocat, respectiv 1.000 de lei, ceea ce face solicitarea acestuia extrem de bizară.

Mai mult, pe adevarul.ro.

În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Adrian Cristea a uitat-o total pe Bianca Drăguşanu. S-a întors în braţele primei iubite

Adrian Cristea şi Bianca Drăguşanu au avut una dintre relaţiile cu năbădăi. După multe împăcări şi certuri, cei doi par să-şi fi găsit în sfârşit liniştea departe unul de celălalat.

28 Iun 2016  •  22:48

sati