Antena 3 CNN Actualitate Inedit I s-a întâmplat în direct. Ce a pățit o prezentatoare din România. „A sărit în aer cu zgomot!”

I s-a întâmplat în direct. Ce a pățit o prezentatoare din România. „A sărit în aer cu zgomot!”

I s-a întâmplat în direct. Ce a pățit o prezentatoare din România. „A sărit în aer cu zgomot!”
Sursa foto: Foto: Facebook
16 Mar 2016   •   14:34

Prezentatoarea Paula Rusu a avut parte de momente neplăcute chiar înainte de a intra în direct. Jurnalistei i-a explodat cana cu cafea pe care o avea pe masă. Paula Rusu a povestit întâmplarea pe blogul său.

„Eram pe numărătoarea inversă. În cască auzeam:  3, 2, 1, ești! Cred că am apucat să spun doar bună ziua, iar ceaşca în care aveam cafeaua proaspăt făcută a sărit în aer cu zgomot. Tot ce am văzut cu coada ochiului, fiindcă citeam ştirea din prompter, a fost revărsarea cafelei. Cioburile, zeci, au sărit dincolo de laptop, telefonul era inundat în lichidul dulce, iar eu am încremenit.

Ce naiba s-a întamplat? A căzut ceva din grila de lumini? Ce era în cană, oare nu era cafea? Echipa tehnică din platou nu înţelegea nimic. Prima impresie a fost aceea că a explodat un bec.  Am terminat de citit prompterul, dar stateam ca Sfinxul, de frică să nu mai bubie ceva. Un coleg cameraman a filmat cu telefonul “intervenţia de slavare”.

 Am făcut şi eu vreo două poze cu telefonul din care mai curgea cafea. Era singura funcţie utilă ca avea inundate toate orificiile şi nu mai puteam telefona sau primi vreun apel.

Ce vrăji se pot întâmpla ca să explodeze cana cu cafea în halul ăsta?”, a povestit Paula Rusu.

×
Subiecte în articol: prezentatoare
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close