Antena 3 CNN Actualitate Inedit Cu câteva luni înainte ca mama sa să moară, a intrat în camera acesteia și a avut un adevărat șoc. „Vorbea ciudat, ca o fetiță cu bunica moartă din 1973”

Cu câteva luni înainte ca mama sa să moară, a intrat în camera acesteia și a avut un adevărat șoc. „Vorbea ciudat, ca o fetiță cu bunica moartă din 1973”

Cu câteva luni înainte ca mama sa să moară, a intrat în camera acesteia și a avut un adevărat șoc. „Vorbea ciudat, ca o fetiță cu bunica moartă din 1973”
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
23 Iul 2017   •   18:58

Moment șocant povestit de o femeie din Statele Unite. Cu câteva luni înainte ca mama sa să moară, aceasta a intrat în camera femeii și a avut un adevărat șoc.

„Mi-a zâmbit și mi-a spus bună. Apoi a continuat să vorbească cu mama ei, care a murit în 1973. În timp ce uitam ca trăsnită la ea, mama a continuat să vorbească cu o voce de fetiță pentru câteva minute. Era o reacție la medicamente, un semn de demență? Ori se pregătea pentru trecere unde urma să se ducă? Mama m-a speriat de moarte, nu doar pe mine, dar și pe fratele, sora și tatăl meu”, a povestit femeia pentru The Washington Post.

Specialiștii susțin că aceasta este o reacție pe care mulți pacienți, aflați în ultima fază a vieții o au înainte de a muri.

„Este un semn comun printre persoanele aflate în ultimele clipe de viață. Acești oameni reușesc să iasă din această lume și să intre în cealaltă. Îi găsesc pe cei dragi și comunică cu ei. În cele mai multe cazuri, aceștia îi ajută în tranziția către lumea de dincolo”, a declarat Rebecca Valla, psihiatru specializat în tratarea pacienților aflați în faza terminală.

 

×
Subiecte în articol: fantoma caz socant
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close