Antena 3 CNN Actualitate Inedit Cum a fost prins un tânăr care a jefuit sediul unei firme. Polițiștilor nu le-a venit să creadă ce are în sacoșă

Cum a fost prins un tânăr care a jefuit sediul unei firme. Polițiștilor nu le-a venit să creadă ce are în sacoșă

Cum a fost prins un tânăr care a jefuit sediul unei firme. Polițiștilor nu le-a venit să creadă ce are în sacoșă
Sursa foto: Foto: pixabay.com
21 Feb 2017   •   00:09

Un bărbat care a pătruns prin efracţie în sediul unei firme, de unde a sustras un seif cu bani şi o cutie cu trabucuri, a fost prins de polițiști cu seiful în sacoșă, câteva ore mai târziu, scrie adevarul.ro.

Bărbatul este acuzat că în dimineaţa zilei de 19 februarie, în jurul orei 4, a pătruns prin efracţie în sediul unei firme, de unde a sustras bunuri şi un seif în care se aflau 20.000 de lei şi 483 de dolari.

Suspectul a fost identificat, câteva ore mai târziu, de către poliţiştii din cadrul Biroului de Ordine Publică, în timp ce se plimba pe străzile din municipiu, având asupra sa mai multe bagaje. Într-unul dintre acestea, seiful metalic plin cu bani.

Zălăuanul, care potrivit unor surse judiciare nu se află la prima abatere, şi-a recunoscut fapta, iar bunurile au fost restituite părţii vătămate. Bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile pentru furt calificat.

 

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close