x close

Fii alături de noi!

Cum au apărut două tinere din Alba pe pârtia din Arieşeni. Toți au întors capul după ele!

de A.M.P   •   05 Mar 2016   •   20:07
S-a schiat în costume de baie astăzi, pe pârtia din Arieşeni! Cu clăpari, ochelari de soare şi în costume, două tinere din Alba, o blondă şi-o brunetă, au dat ture pe pârtia plină de turişti. Toată lumea a întors capul după fetele frumoase şi îndrăzneţe.

O blondă şi o bruneta au făcut senzaţie pe pârtia din Arieşeni.

În Sinaia, la cota 2.000, nu s-a schiat în costum de baie. Dar turiştii spun că au avut parte de cea mai frumoasă zi din acest sezon. Un bucureştean a stat cu ochii pe prognoza meteo toată săptămâna în speranţa că weekendul acesta va fi a lui pârtia.

Pârtiile de altitudine din Valea Soarelui sunt singurele care au scăpat neatinse de temperaturile de primăvară. Pentru că noaptea trecută a nins destul, sunt aproape 50 de centimetri de zăpadă, iar instalaţiile funcţionează la capacitate maximă.
Sursa: Observator

poza

Actualitate

Weekend bulversant pentru bucureşteni. Traseele mai multor tramvaie se modifică

În vederea executării unor lucrări de reparaţie a căii de rulare de pe Bd. Basarabia, în zona intersecţiei cu Şos. Morarilor, în zilele de 2 și 3 iulie 2016, liniile din zonă vor funcţiona pe trasee modificate, anunţă RATB într-un comunicat.

01 Iul 2016  •  16:08

În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Serghei Mizil, vedenii stranii cu nepotul mort în accident: "Vorbeam cu el”

Serghei Mizil este unul dintre personajele mondene mereu cu zâmbetul pe buze şi glumele fac parte din rutină. Totuşi, există ceva ce nu ştie multă lume: poate vorbi cu cei plecaţi dintre noi. Cora,...

01 Iul 2016  •  15:41

sati