x close

Fii alături de noi!

Dacă încape, parcăm. Unde și-a lăsat mașina un șofer care locuiește la bloc

de A.M.P   •   14 Mar 2016   •   19:26
Dacă încape, parcăm. Unde și-a lăsat mașina un șofer care locuiește la bloc 482
Foto: Ai parcat ca un bou/Facebook

Găsirea unui loc de parcare reprezintă o adevărată provocare pentru șoferii bucureșteni. Tocmai de aceea sunt numeroase situațiile în care mașinile sunt lăsate pe trotuare sau pe spațiile verzi din preajma blocurilor de locuit.

Însă șoferul mașinii din imaginea de mai jos întrece orice lege a toleranței. El și-a lăsat mașina exact la intrarea în scara de bloc, de parcă întreaga clădire i-ar aparține.

Din imaginea postată pe pagina de Facebook ”Ai parcat ca un bou” se vede clar că mașina blochează accesul în scara blocului în special pentru persoanele aflate în scaun cu rotile sau pentru mămicile care ies la plimbare cu cărucioare pentru copii.

 

Intrare în scară de bloc. Dacă încape, parcăm.

Posted by Ai parcat ca un bou on 14 Martie 2016

 

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Echipa În Premieră a demonstrat de nenumărate de ori un profesionalism rar în România și acest lucru se vede și în premiile pe care echipa le-a adunat în decursul anilor, în...

poza

Show

Andra intervine în scandalul momentului. Lovitură neașteptată

După ce a devenit ţinta escrocilor, Andra a postat pe pagina de Facebook un mesaj pentru fanii ei. În doar două zile mesajul a strâns zeci de mii de likeuri și shareuri, transformând astfel planul...

24 Iul 2016  •  18:17

sati