x close

Fii alături de noi!

Dacă încape, parcăm. Unde și-a lăsat mașina un șofer care locuiește la bloc

de A.M.P   •   14 Mar 2016   •   19:26
Dacă încape, parcăm. Unde și-a lăsat mașina un șofer care locuiește la bloc 482
Foto: Ai parcat ca un bou/Facebook

Găsirea unui loc de parcare reprezintă o adevărată provocare pentru șoferii bucureșteni. Tocmai de aceea sunt numeroase situațiile în care mașinile sunt lăsate pe trotuare sau pe spațiile verzi din preajma blocurilor de locuit.

Însă șoferul mașinii din imaginea de mai jos întrece orice lege a toleranței. El și-a lăsat mașina exact la intrarea în scara de bloc, de parcă întreaga clădire i-ar aparține.

Din imaginea postată pe pagina de Facebook ”Ai parcat ca un bou” se vede clar că mașina blochează accesul în scara blocului în special pentru persoanele aflate în scaun cu rotile sau pentru mămicile care ies la plimbare cu cărucioare pentru copii.

 

Intrare în scară de bloc. Dacă încape, parcăm.

Posted by Ai parcat ca un bou on 14 Martie 2016

 

poza

Actualitate

Motivul pentru care cutremurul din Italia a fost atât de devastator

Combinaţia dintre mişcarea plăcilor tectonice şi clădirile vechi nereabilitate au condus către dezastrul provocat de cutremurul care a lovit centrul Italiei, miercuri dimineaţa, scrie Descopera.ro. Cu o...

26 Aug 2016  •  09:19

poza

Show

Primele imagini cu Sebastian Papaiani după accident

Sebastian Papaiani îşi serbează azi ziua de naştere în sânul familiei! După problemele prin care a trecut, maestrul, se pare că a învins boala. Chiar dacă a suferit mult în ultimul...

25 Aug 2016  •  16:53

sati