Antena 3 CNN Actualitate Inedit Dubla crimă din Texas care a şocat lumea întreagă. O mamă şi-a împuşcat fiicele, la aniversarea soţului său

Dubla crimă din Texas care a şocat lumea întreagă. O mamă şi-a împuşcat fiicele, la aniversarea soţului său

Dubla crimă din Texas care a şocat lumea întreagă. O mamă şi-a împuşcat fiicele, la aniversarea soţului său
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
28 Iun 2016   •   17:26

Caz şocant în Comitatul Fort Bend, din Texas, SUA. Un bărbat îşi sărbătorea vineri cea de-a 45 aniversare, alături de soţia şi cele două fiice ale sale. Nimic nu anunţa tragedia ce avea să se întâmple.

În urma unui conflict spontan, partenera sa de viaţă, în vârstă de 42 de ani, le-a împuşcat mortal pe cele două fete, de 17 şi 22 de ani, chiar în faţa partenerului său, fără ca acesta să aibă timp de reacţie.

Poliţiştii au sosit la faţa locului, după ce vecinii au sunat să ceară ajutorul. Christy Sheats nu a lăsat arma din mâna la somaţia oamenilor legii, aşa că a fost împuşcată la rândul său.

Tatăl a fost internat în stare de şoc la spital. Deocamdată nu se cunosc cauzele exacte care au determinat-o pe femeie să comită un astfel de gest.

Şi mai dramatic, este că la începutul acestei săptămâni, fiica cea mare, Taylor Sheats, urma să se căsătorească cu logodnicul său. Acum ea va fi condusă pe ultimul drum, alături de sora sa.

 

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close