Antena 3 CNN Actualitate Inedit Era beznă, iar ea a rămas fără benzină într-un loc necunoscut. Când se aștepta mai puțin, de ea s-a apropiat un om al străzii. Ce a urmat este demn de un film

Era beznă, iar ea a rămas fără benzină într-un loc necunoscut. Când se aștepta mai puțin, de ea s-a apropiat un om al străzii. Ce a urmat este demn de un film

Era beznă, iar ea a rămas fără benzină într-un loc necunoscut. Când se aștepta mai puțin, de ea s-a apropiat un om al străzii. Ce a urmat este demn de un film
Sursa foto: Foto: Go found me
24 Noi 2017   •   09:16

Era târziu în noapte, rămăsese fără benzină, într-un loc necunoscut. Era panicată și nu știa ce să facă. Mai ales, că nu avea asupra ei niciun ban. Atunci a fost momentul când de ea s-a apropiat un om al străzii.

Când a aflat ce problemă are, Johnny Bobbit Jnr i-a spus că se va duce el după benzină, iar ea să rămână în mașină și să închidă ușile.

Bărbatul și-a cheltuit ultimii dolari pe care îi avea asupra lui - 20 de dolari - la benzinărie. S-a întors   la Kate McClure, iar fata a reușit să plece.

Femeia a revenit în locul unde l-a întâlnit pe Johnny și a reușit astfel să-i afle povestea. A aflat că bărbatul de 34 de ani a făcut parte din marina Statelor Unite, iar apoi s-a pregătit să devină paramedic. A făcut însă alegeri proaste în viață și așa a ajuns pe stradă, scrie Daily Mail.

În cele din urmă tânăra a decis să-l ajute. A deschis o pagină unde pot fi făcute donații pentru Johnny. În doar 12 zile, s-au strâns peste 110.000 de dolari. Acum bărbatul poate să o ia de la capăt și are o nouă șansă să o ia de la capăt.

×
Subiecte în articol: benzina
Parteneri
Nouă metodă de înșelătorie în România în numele ministrului Energiei
x close