Antena 3 CNN Actualitate Inedit Era obeză și îi era rușine să mai iasă din casă din cauza greutății ei. Transformarea uluitoare a unei femei de 37 de ani

Era obeză și îi era rușine să mai iasă din casă din cauza greutății ei. Transformarea uluitoare a unei femei de 37 de ani

Era obeză și îi era rușine să mai iasă din casă din cauza greutății ei. Transformarea uluitoare a unei femei de 37 de ani
Sursa foto: Foto: bumbi79/Instagram
31 Iul 2016   •   12:43

O femeie care cântărea aproximativ 150 de kilograme a reușit să topească mai bine de jumătate din greutatea corporală după un episod care a făcut-o să intre în pământ de rușine, scrie Daily Mail.

Sara Magnusson Backstrom, acum mama unui băiat adolescent, povestește că a avut mereu probleme cu greutatea, însă după nașterea fiului ei a început să se îngrașe extrem de repede, indiferent de dietele pe care le încerca.

Episodul care a traumatizat-o și care a făcut-o să realizeze că trebuie să schimbe ceva s-a petrecut într-un magazin în care a încercat un scaun de grădină.

Din nefericire, scaunul a cedat sub greutatea ei, iar Sara s-a simțit atât de rușinată încât a doua zi și-a angajat un antrenor personal care să o ajute să slăbească.

Cu un program intens de pregătire fizică și o dietă strictă, Sara a reușit să ajungă la 63 de kilograme în doar 10 luni. Mai mult, ea s-a și măritat cu bărbatul care i-a redat încrederea în ea și pofta de viață.

 

×
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close