Antena 3 CNN Actualitate Inedit Era pe moarte și a cerut să-i aducă un cal lângă el. Când animalul l-a atins, ceva incredibil s-a întâmplat

Era pe moarte și a cerut să-i aducă un cal lângă el. Când animalul l-a atins, ceva incredibil s-a întâmplat

Era pe moarte și a cerut să-i aducă un cal lângă el. Când animalul l-a atins, ceva incredibil s-a întâmplat
Sursa foto: Foto: Captura CNN
28 Mai 2016   •   12:54

Deși nu mai are foarte mult timp de trăit, Roberto Gonzales, veteran de  război din Vietnam, a ales să-și petreacă ultimele sale clipe alături de cele mai dragi ființe: caii lui, Ringo și Sugar.

Impresionanta întâlnire a avut loc în aer liber, lângă spitalul din Texas, unde bărbatul este internat.

„Caii sunt viața lui. Creștem și antrenăm cai de peste 40 de ani”, a declarat soția lui Gonzales pentru CNN.

Roberto Gonzales a fost împușcat în timpul războiului din Vietnam și a rămas paralizat. Bărbatul a aflat recent că are probleme serioase cu ficatul și că organul a început să-și piardă funcțiile. Așa că ultima sa dorință a fost să-și ia „la revedere” de la animalele sale dragi.

Coincidență sau nu, reuniunea a avut loc a avut loc pe 21 mai, aceeași dată în care a fost împușcat în Vietnam și care i-a schimbat viața pentru totdeauna.

Gozales a fost transportat în curtea spitalului într-un scaun cu rotile. Familia și prietenii îi erau alături în momentul în care Sugar și Ringo au fost aduși lângă el.
„Când caii s-au apropiat de el, și-a deschis ochii. Au venit lângă el și au început să-l mângâie cu botul. Cred că era un fel de sărut…” a povestit soția veteranului.

 

×
Subiecte în articol: cai
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close