x close

Fii alături de noi!

Explozia unui elicopter redată cu încetinitorul - video explicativ

de D.G.   •   25 Feb 2016   •   01:14
Explozia unui elicopter redată cu încetinitorul - video explicativ 817
captura Youtube
Cu toții privim fascinați pe Youtube diferite experimente făcute de amatori sau mai puțin amatori. Așa am aflat, spre exemplu, care dintre telefoanele smartphone foarte populare e mai rezistent, ce se întâmplă daca pui bomboane mentolate într-o anumită băutură carbogazoasă cunoscută sau dacă pui la fiert o altă băutură carbogazoasă rivală. Iar exemplele pot continua la nesfârșit.

Cei de la canalul Youtube Ultra Slo se ocupă cu alt  gen de experimente, unele însoțite de explicații științifice. Și, după cum lasă să se înțeleagă și numele, totul este filmat în slow motion, adică cu încetinitorul.

Unul dintre clipurile cele mai urmărite de internauți pe acest canal este cel care are ca subiect explozia unui elicopter. Din fericire este vorba despre un elicopter de jucărie, dar imaginile captate sunt absolut spectaculoase.

sursa: Youtube.com
În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Andreea Marin, la un pas de tragedie în trafic

Andreea Marin a fost la un pas de tragedie. Vedeta a fost atacata de 3 caini, chiar pe strada pe care locuieste. Zana sustine ca a fost atacata de 3 dulai in timp ce se plimba cu bicicleta, potrivit...

01 Iul 2016  •  18:54

sati