x close

Fii alături de noi!

Explozia unui elicopter redată cu încetinitorul - video explicativ

de D.G.   •   25 Feb 2016   •   01:14
Explozia unui elicopter redată cu încetinitorul - video explicativ 817
captura Youtube
Cu toții privim fascinați pe Youtube diferite experimente făcute de amatori sau mai puțin amatori. Așa am aflat, spre exemplu, care dintre telefoanele smartphone foarte populare e mai rezistent, ce se întâmplă daca pui bomboane mentolate într-o anumită băutură carbogazoasă cunoscută sau dacă pui la fiert o altă băutură carbogazoasă rivală. Iar exemplele pot continua la nesfârșit.

Cei de la canalul Youtube Ultra Slo se ocupă cu alt  gen de experimente, unele însoțite de explicații științifice. Și, după cum lasă să se înțeleagă și numele, totul este filmat în slow motion, adică cu încetinitorul.

Unul dintre clipurile cele mai urmărite de internauți pe acest canal este cel care are ca subiect explozia unui elicopter. Din fericire este vorba despre un elicopter de jucărie, dar imaginile captate sunt absolut spectaculoase.

sursa: Youtube.com
poza

Actualitate

Scandal la vârful BCCO București. Subalterni amenințați de superior

Ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti sunt oameni care, prin natura muncii, îşi riscă vieţile. îşi neglijează familiile. totul...

28 Iul 2016  •  17:08

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Echipa În Premieră a demonstrat de nenumărate de ori un profesionalism rar în România și acest lucru se vede și în premiile pe care echipa le-a adunat în decursul anilor, în...

poza

Show

Laura Bretan a ajuns în semifinală la ”America’s Got Talent”. Fetiţa de 14 ani a cucerit total publicul

Visul româncei Laura Bretan este tot mai aproape de a se realiza. Fetiţa de 14 ani, care a reuşit să cucerească şi America, a trecut mai departe şi s-a calificat în semifinale la showul ”America’s Got Talent”, după ce a fost votată de public. Laura a făcut un pas important spre marele premiu în valoare de un milion de dolari.

28 Iul 2016  •  15:37

sati