Antena 3 CNN Actualitate Inedit Freya, cel mai singur căţel din Marea Britanie. A fost respins de peste 18.000 de potenţiali stăpâni

Freya, cel mai singur căţel din Marea Britanie. A fost respins de peste 18.000 de potenţiali stăpâni

Freya, cel mai singur căţel din Marea Britanie. A fost respins de peste 18.000 de potenţiali stăpâni
Sursa foto: Foto: Facebook
26 Mai 2016   •   14:53


Chiar şi animalele suferă şi se simt singure. Însă, Freya are poate cea mai tristă poveste. Căţeluşa, din rasa Staffordshire Bull Terrier, a ajuns la şase ani să fie considerată cel mai singur animal din Marea Britanie. Şi asta pentru că din cei 18.720 de vizitatori şi potenţiali stăpâni, nimeni nu s-a interesat de ea.


Deşi descrisă ca „drăguţă şi prietenoasă”, nu a fost dorită de cineva. Căţeluşa a fost luată din stradă pe când avea doar şase luni, iar de atunci îşi petrece existenţa la Centrul pentru Animale Freshfields, din Liverpool.


„Este aici de mulţi ani şi constant omisă. Ne frânge inima pentru că o adorăm. Nu ştiu de ce este mereu evitată”, a declarat managerul adăpostului.


Dar ca şi cum nu ar fi fost suficient, Freya a fost diagnosticată recent cu epilepsie. Are nevoie de medicamente şi teste de sânge la fiecare trei luni. Iar acest lucru probabil cântăreşte în alegerea ei.


„Freya are atât de mult potenţial, trebuie doar să găsească pe cineva care să-i ofere şansa aceea”.

 

 

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close