Antena 3 CNN Actualitate Inedit Fusese părăsită de iubitul care a lăsat-o însărcinată, așa că a decis să meargă la spital să avorteze. În timp ce aștepta pe hol, femeia a început să se roage. Ce a urmat este de-a dreptul uluitor

Fusese părăsită de iubitul care a lăsat-o însărcinată, așa că a decis să meargă la spital să avorteze. În timp ce aștepta pe hol, femeia a început să se roage. Ce a urmat este de-a dreptul uluitor

Fusese părăsită de iubitul care a lăsat-o însărcinată, așa că a decis să meargă la spital să avorteze. În timp ce aștepta pe hol, femeia a început să se roage. Ce a urmat este de-a dreptul uluitor
Sursa foto: Foto: Facebook/Kimberly Henderson
22 Noi 2017   •   12:13

Fusese părăsită de iubitul care a lăsat-o însărcinată, așa că era decisă să renunțe la copil. S-a dus la spital să avorteze.

În timp ce aștepta, pentru că îi era extrem de frică și încă mai avea dubii, a început să se roage. I-a cerut lui Dumnezeu să-i dea un semn.

Când a fost chemată la ghișeu, Kimberly Henderson a avut parte de o minune. Tânăra a povestit ce a pățit pe pagina sa de Facebook.

„Acum doi ani stăteam într-o clinică de avorturi gândindu-mă că cel mai bine pentru mine ar fi să nu o nasc pe Vaida. Ceilalți oameni își amintesc zile de naștere și aniversări, dar această zi va rămâne pentru totdeauna în mintea mea. Este o zi despre care îmi voi aminti mereu fiecare detaliu. Cred că este modul prin care Dumnezeu mi-a arătat că planul lui va fi întotdeauna mai măreț și mai mare decât orice am cunoscut eu vreodată.

Am stat în clinica de avorturi timp de șapte ore. Îmi amintesc că purtam un tricou roz care era foarte ud din cauza lacrimilor. Eram foarte hotărâtă. Prietenul meu mă înșela. Ce vor crede oamenii?? Îmi tot repetam că sunt complet singură și că trebuie să fac asta. Stând acolo… Nici nu mai puteam să văd din cauza lacrimilor. Oamenii mâncau fast-food în jur, râdeau, trimiteau mesaje, pe când eu eram o epavă. Îmi țineam fața jos. Îmi tot repetam toate motivele pe care le avea pentru a face asta deși nu credeam niciun cuvânt din ce îmi spuneam (…). Am fost chemată la recepție pentru a-mi da datele personale. Din geantă mi-a căzut un pliant cu un un citat din Biblie. Pe verso scria: „Nu-ți fie teamă pentru că sunt cu tine. Nu fi descurajată pentru că eu sunt Dumnezeu. Te voi întări și te voi ajuta. Te voi ține cu mâna mea dreaptă”, Isaiah 41:10. Am știut că Dumnezeu îmi vorbește”.

În acel moment a știut că a primit semnul pe care îl aștepta. Așa că a ales să păstreze copilul, pentru ca, peste câteva luni să dea naștere unei fetițe minunate pe nume Vaida, nume cu o semnificație specială: viață frumoasă.

 

×
Subiecte în articol: insarcinata avort
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close