Antena 3 CNN Actualitate Inedit Îi făcuse o poză fiicei ei la aniversarea celor 21 de ani. Habar nu avea că va fi ultima. Două ore mai târziu, tânăra se stingea din viață. „Lumina totul oriunde se ducea”

Îi făcuse o poză fiicei ei la aniversarea celor 21 de ani. Habar nu avea că va fi ultima. Două ore mai târziu, tânăra se stingea din viață. „Lumina totul oriunde se ducea”

Îi făcuse o poză fiicei ei la aniversarea celor 21 de ani. Habar nu avea că va fi ultima. Două ore mai târziu, tânăra se stingea din viață. „Lumina totul oriunde se ducea”
Sursa foto: Foto: Reddit
20 Feb 2019   •   11:19

Fiica ei împlinise 21 de ani și o sărbătorise în oraș. Doar că două ore mai târziu, tânăra se stingea din viață, după ce a fost accidentată de un șofer băut. 

Mama fetei a postat imaginea pe rețeaua Reddit alături de mesajul: „Ultima poză a fiicei mele. A fost ucisă două ore mai târziu de un șofer beat. Îi sărbătoream aniversarea celor 21 de ani împliniți. Era prietena mea cea mai bună”. 

Întrebată de prietenii virtuali despre ea, femeia a completat: „Obișnuia să mă roage să îi fac codițe în păr tot timpul pentru că o făcea să se simtă ca un dinozaur. Nu era doar o chestie de fetiță. Din același motive și le-a dorit și la 20 de ani. Era cea mai bună. Ridicolă și tontuță și lumina totul oriunde se ducea. Era ridicolă. Nu puteam să fiu supărată pe ea pentru că mă făcea să râd. Nu avea nicio rușine, așa că făcea cel mai idiot lucru pe care i-l ceream în public. Era extrem de bună și generoasă. Era frumoasă, dar mai ales pentru că era nostimă și luminoasă. Punea cele mai stupide întrebări. De exemplu: „Înainte de uraganul Katrina, se numea doar Orleans?”. Îi plăcea să iasă mai mult cu mine decât cu oricine altcineva. Obișnuia să stea toată noaptea trează să vorbească cu o prietenă care avea nevoie și nu a uitat niciodată să-mi ofere un cadou de Valentine’s Day pentru că „dragostea mamei este adevărata iubire”. Era tot ce e mai bun pentru mine”. 

 

×
Subiecte în articol: fotografie sofer baut
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close