Antena 3 CNN Actualitate Inedit Își planificase nunta în cel mai mic detaliu, însă o clarvăzătoare a făcut-o să renunțe. Ce a putut să-i spună

Își planificase nunta în cel mai mic detaliu, însă o clarvăzătoare a făcut-o să renunțe. Ce a putut să-i spună

Își planificase nunta în cel mai mic detaliu, însă o clarvăzătoare a făcut-o să renunțe. Ce a putut să-i spună
Sursa foto: foto: freeimages.com/Mario Alberto Magallanes Trejo
01 Oct 2016   •   19:20

Caz inedit in Marea Britanie. O tanara si-a anulat nunta de 6000 de lire cu trei saptamani inainte de marele eveniment dupa ce a apelat la serviciile unei clarvăzătoare, relateaza Daily Mail.

Lisa, in varsta de 28 de ani, si-a cunoscut logodnicul in adolescenta, fiecare apoi a luat-o pe alt drum, insa s-au reunit si tanara credea ca destinul a fost cel care i-a adus din nou impreuna.

După ce a întrebat-o pe clarvăzătoare dacă pasul pe care urmează să-l facă e de bun augur,  aceasta a răspuns că viața lor împreună nu e  "scrisa in stele". Femeia, mama a trei copii, a luat decizia de a anula ceremonia pentru care cheltuiese 6000 de lire sterline.

"Nu puteam sa ma casatoresc dupa ce am aflat asta. Michael (n.r. logodnicul) a fost devastat. Ne-am despartit la 4 luni dupa asta. A fost decizia corecta. Trebuie sa-mi ascult inima si sa cred in stele" a povestit femeia.

×
Subiecte în articol: poveste virala
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close