Antena 3 CNN Actualitate Inedit Își poate aminti fiecare zi a vieții ei. De ce boală suferă o tânără de 27 de ani (VIDEO)

Își poate aminti fiecare zi a vieții ei. De ce boală suferă o tânără de 27 de ani (VIDEO)

Își poate aminti fiecare zi a vieții ei. De ce boală suferă o tânără de 27 de ani (VIDEO)
Sursa foto: Foto: pixabay.com
26 Apr 2017   •   15:09

O tânără din Australia își amintește fiecare detaliu din viața ei. Rebecca Sharrock are o memorie autobiografică superioara (HSAM). Aceasta este o afecțiune rară, care îi permite să își păstreze toate amintirile, potrivit independent.co.uk.

Femeia își poate aminti detalii precum ce purta, ce mânca sau cum era vremea într-o anumită zi.

Rebecca a spune că știe pe dinafară toate cărțile pe care le-a citit despre Harry Potter, isr prima sa amintire este de când avea doar 12 zile.

„Părinții mei m-au așezat în locul șoferului și au vrut să-mi facă o poză. A fost ideea tatălui meu. Ca un nou-nascut, am fost curioasă să pun mâna pe volan. Deși la vârsta aceea nu aveam capacitatea de a mă ridica și de a explora obiectele din jurului, îmi aduc aminte perfect fiecare amănunt”, a declarat aceasta.

Tânăra mai știe și cum a sărbătorit prima zi de naștere.

„Mama mea m-a îmbrăcat atunci într-o rochie care nu mă încântă deloc și am început să plâng. În acea zi, părinții mei mi-au adus o jucărie de pluș, Minnie, a cărei față m-a înfricoțat de-a dreptul. Tot ce am putut să fac a fost să stau cât mai departe de ea”, a mai adaugat Rebecca.

În lume există numai 80 de persoane care își pot aminti fiecare zi din viața lor.

Își poate aminti fiecare zi a vieții ei

 

×
Subiecte în articol: boala rara
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close