Antena 3 CNN Actualitate Inedit I-a făcut de râs! Jihadistul de la Statul Islamic care s-a întors acasă pentru că apa era prea rece în Siria. Ce se întâmplă acum cu el

I-a făcut de râs! Jihadistul de la Statul Islamic care s-a întors acasă pentru că apa era prea rece în Siria. Ce se întâmplă acum cu el

I-a făcut de râs! Jihadistul de la Statul Islamic care s-a întors acasă pentru că apa era prea rece în Siria. Ce se întâmplă acum cu el
11 Feb 2016   •   18:13

Un bărbat din Marea Britanie, care a plecat în Siria pentru a se alătura jihadiștilor de la Statul Islamic, s-a întors acasă deziluzionat de viața din Orientul Mijlociu.

Mohammed Uddin, în vârstă de 29 de ani, fost agent de securitate în Barking, Essex, a fost condamnat la șapte ani de închisoare după ce a pledat vinovat la acuzațiile de terorism care i-au fost aduse, scrie Daily Mail.

Uddin, care își spune "Supaman", a declarat în fața instanței că a plecat în Siria în 4 noiembrie anul trecut, pentru a se alătura jihadiștilor ISIS și pentru a lupta cot la cot cu ei.

În 12 decembrie însă el a trecut granița înapoi în Turcia, unde a fost reținut de autorități pentru că nu avea nici un document de călătorie la el.

Uddin, care se lăuda pe Internet de reușita lui de a ajunge în zona de conflict, a început să le povestească prietenilor despre dușurile cu apa rece, WC-urile comune mizerabile și mâncarea puțină și fadă pe care oricum trebuia să o împartă cu ceilalți.

Totodată, el era nemulțumit și de lipsa de acțiune din orașul în care a fost repartizat: Menbej.

×
Subiecte în articol: statul islamic
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close