Antena 3 CNN Actualitate Inedit La 31 de ani își vinde corpul pe bani mulți, însă ziua este o mamă normală. Mărturisirea șocantă făcută de femeie: „De când lucrez ca prostituată....”

La 31 de ani își vinde corpul pe bani mulți, însă ziua este o mamă normală. Mărturisirea șocantă făcută de femeie: „De când lucrez ca prostituată....”

La 31 de ani își vinde corpul pe bani mulți, însă ziua este o mamă normală. Mărturisirea șocantă făcută de femeie:  „De când lucrez ca prostituată....”
Sursa foto: Foto: Facebook/Elle Stanger
20 Mar 2018   •   17:30

Deși și-a luat licența în criminologie, a ales să-și câștige traiul practicând cea mai veche meserie. Iar Elle Stranger, 31 de ani, recunoaște că acest lucru a ajutat-o foarte mult în relația cu fiica sa.

„Faptul că sunt striperiţă mă face o mamă mai bună pentru că mi-am dezvoltat simţul emaptic. M-a învăţat cum pot contribui la dezvoltarea personalităţii unui om. Fiica mea va fi o persoană sigură pe forţele proprii. I-am spus fiicei mele de când era mică că mama ei dansează, vorbește cu oameni şi spune glume pentru bani. Cred că oamenii sunt de părere că nu îmi pot creşte copilul într-un mediu adecvat şi sigur pentru că îşi proiectează propriile temeri şi prejudecăţi asupra mea. Atunci când sunt mamă, sunt mamă, atunci când sunt în lumea adulţilor, îmi fac job-ul. Cele două nu se suprapun”, spune femeia, potrivit Mirror.

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close