Antena 3 CNN Actualitate Inedit Lidia Fecioru și semnele că nu ești la prima viață pe Pământ

Lidia Fecioru și semnele că nu ești la prima viață pe Pământ

Lidia Fecioru și semnele că nu ești la prima viață pe Pământ
13 Ian 2018   •   19:34

Lidia Fecioru a povestit în emisiunea Adevăruri ascunse care sunt semnele care ne arată că nu suntem pe Pământ pentru prima dată.

Sunt deja-vu-uri. Am mai trîit ceea ce vedem. Sunt lucruri pe care le înțelegem, cunoști oameni, știi cum se vor comporta, ne păstrăm informația locului. Există intuiția care se dezvolătă foarte tare la cei care au mai trăit pe Pământ, sunt vise. E o informație cu mine, cu înecul. Eu de la Atlantida încoace se spune că m-am înecat. Știu că am fost tot vraci. Le-am aflat sub hipnoză”, a povestit bioenergeticiana.

„Mai sunt traume pe care nu le-am rezolvat, ți-e teamă de apă, ti-e teamă de un câine, sunt lucruri pe care nu le-ați rezolvat în trecut. Trebuie să confruntăm ceea ce ne face să ne temem”, a declarat la rândul său Mihai Voropchievici.

„Alt semn: vise premonitorii, anumite culturi, locuri, mie îmi plac zonele asiatice, dar și Egiptul sau Peru. Mă duc acolo și iau anumite lucruri. Faptul că te simți atras. Eu undeva, am mai trăit alte vieți”, mai spune numerologul.

„Atracția pentru un anumit tip de mâncare. Sunt faptul că vrei să ai din nou mirosul ăla”, a spus Dana Chera la rândul său.

 

×
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close