Antena 3 CNN Actualitate Inedit Locul din România unde poţi merge pe apă

Locul din România unde poţi merge pe apă

Locul din România unde poţi merge pe apă
Sursa foto: Foto: pixabay.com
19 Iun 2016   •   12:44

Vama Buzăului, o comună aflată la 45 de kilometri de Braşov, ascunde comori nebănuite. Peisaje de vis, aer curat, produse tradiţionale şi minuni ale naturii, toate îi aşteaptă pe turiştii care vor să se relaxeze şi, în acelaşi timp, să descopere România.

Principala atracţie a localităţii este Cascada Urlătoarea, care, deşi nu este la fel de cunoscută ca surata ei cu acelaşi nume din Munţii Bucegi, aflată în apropierea staţiunii Buşteni, este mult mai spectaculoasă. Puteţi ajunge la cascadă din Vama Buzăului atât cu maşina, cât şi pe jos.

Odată ajunşi la Cascada Urlătoarea, pregătiţi-vă să vedeţi ceva cu adevărat unic. Izvoarele de apă ies direct din munte, se sparg pe stânci şi ajung în pârâul Urlătoarea. Cascada este formată din mai multe izvoare liniare care se întind pe zeci pe metri. Pe alocuri, rocile au culoarea roşiatică. Puteţi merge fără teamă până în vârful cascadei. La Urlătoarea din Vama Buzăului este singurul loc din ţară unde puteţi spune cu adevărat că aţi mers pe apă. Ar fi bine însă să aveţi încălţăminte impermeabilă.

Sursa: adevarul.ro

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close