Antena 3 CNN Actualitate Inedit „Mi-am întâlnit marea dragoste când eram prea tânăr. Recent am reluat legătura cu ea și am constatat că iubirea a rămas intactă. Dar...”

„Mi-am întâlnit marea dragoste când eram prea tânăr. Recent am reluat legătura cu ea și am constatat că iubirea a rămas intactă. Dar...”

„Mi-am întâlnit marea dragoste când eram prea tânăr. Recent am reluat legătura cu ea și am constatat că iubirea a rămas intactă. Dar...”
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
10 Ian 2018   •   16:25

Există o vârstă pentru dragostea adevărată? sau când îți este menită să apară în viața ta. Un tânăr a povestit drama prin care trece.

„Eu am avut o mare dragoste în viață, te făcea să te simți de parcă ești pe altă lume, nu trecea un minut fără să mă gândesc la ea, și când eram împreună nici nu observam cum timpul trece. Era ca într-o poveste. A apărut și prima ceartă, minoră ce-i drept, dar imaturi fiind, în jur de 22-23 de ani, am cedat prea ușor din cauza orgoliului nostru prostesc”, povestește tânărul.

Apoi acesta s-a mutat într-un alt oraș, iar peste doi ani s-a căsătorit cu o altă femeie. Chiar dacă își îndrăgea soția, nu a fost niciodată acea chimie, care i-a făcut altădată inima să tresalte de iubire. După un an de căsătorie, bărbatul a intrat din nou în contact cu fosta iubită.

„Am rămas surprins să constat că toată iubirea pe care i-am purtat-o a rămas intactă, de parcă s-ar fi ascuns acolo undeva într-o cămăruță a inimii și acum a explodat… Ea are o situație profesională bună, însă pe plan sentimental este răvășită. Nu a reușit după despărțirea noastră să își refacă viața sentimentală… de parca a stat ăștia trei ani și m-a așteptat… Acum amândoi suntem profund tulburați, ea nu vrea (are o educație solida în spirit familist) ca eu să îmi las familia, nici eu nu știu dacaă sunt pregătit să fac asta… însă amândoi știm că doar împreună putem fi fericiți… putem trăi acea mare dragoste pe care o ai doar o singură dată în viață…”, a scris tânărul pentru smartwoman.hotnews.ro.

 

×
Subiecte în articol: poveste de iubire
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close